StoryEditorOCM
GlazbaPRIDRUŽITE SE

‘Brodosplit’ poziva pjevače na audiciju; nećete samo pjevati i putovati, nego i biti dijelom šarolike i vesele ekipe

11. rujna 2023. - 10:41

Ako želite ljubav prema glazbi učiniti jednim od najljepših poglavlja vašeg života, dati svojoj svakodnevici novu dimenziju, dođite na audiciju! – uputio je poziv svim zainteresiranima najtrofejniji hrvatski amaterski zbor, Gradski zbor “Brodosplit”.

Olimpijski pobjednici i svjetski prvaci koji su prošle godine obilježili pola stoljeća djelovanja proširili bi krug svojih pjevača, pa audiciju za sve dionice održavaju u ponedjeljak, utorak i četvrtak, 11., 12. i 14. rujna, u 20 i 30 sati u prostorijama zbora “Brodosplit”, Hrvojeva 1 /III (jugoistočna kula Dioklecijanove palače). Kontakt mobitel: 099/2080050.

Pjevanje u ovom zboru nije samo učenje pjesama i nastupanje na renomiranim svjetskim festivalima i natjecanjima, nego i upoznavanje novih ljudi, ulazak u veselu, šaroliku i duhovitu ekipu svih generacija, stvorenu za druženja i putovanja, s kojima je gušt otkrivati i osvajati svijet –u autobusu koji je već spreman krenuti na nova dogovorena putovanja... Neponovljivo je iskustvo biti dijelom svijeta glazbe – klasične, tradicionalne, rocka, negro-spirituala, pa sve do modernih izričaja najpoznatijih domaćih i svjetskih autora. Sudjelovati u vrhunskim izvedbama djela koja čine bogati repertoar Gradskog zbora “Brodosplit”, te doživjeti dugotrajan pljesak i ovacije nakon koncerta.

Ne morate znati čitati note. Potrebni su tek sluh i dobra volja! – poručuju “brodosplitovci”.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 22:57