StoryEditorOCM
Izbori 2021konkretno

Vice Mihanović samouvjereno ulazi u završnicu kampanje: ‘Kad u podne predamo potpise, nekima će trebati apaurin.‘ Zadovoljan je i nastupom u Bage

Piše Diana Barbarić
29. travnja 2021. - 10:08

Vice Mihanović, HDZ-ov kandidat za gradonačelnika, samouvjereno ulazi u završnicu kampanje. Jutros je na Facebooku objavio fotografiju na kojoj biciklira na Žnjanu, uz pripadajući status:

- Jutarnje zagrijavanje uoči predaje potpisa. Kad ih u podne predamo, nekima će trebati apaurin - napisao je uz nasmiješenog "smajlića".

Danas je, naime, točno u podne najavljeno da će Vice Mihanović, zajedno sa svojim zamjenicima Stipom Božićem i Jelenom Burazin, predati kandidaturu zajedno s potpisima potpore i listom za Gradsko vijeće sutra u prostorijama Gradskog izbornog povjerenstva Grada Splita.

Mihanović je bio zadovoljan i nakon jučerašnjeg sučeljavanja kod Mislava Bage na kojem su, uz njega, gostovali i Branka Ramljak, Željko Kerum i Ivica Puljak.

- Moj vam je zaključak da smo nakon njega napravili veliki korak prema pobjedi, a zašto je to tako razumit ćete kad ga stignete pogledati. Pristojnost i kompetentnost ključ su ovih izbora - poručio je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. svibanj 2024 02:09