StoryEditorOCM
ZagoraLOVI 4. MANDAT

Sinjski gradonačelnik Bulj: ‘Imate za koga glasati, rezultati su tu, ali posebno bih volio da se u izbore uključe mladi‘

Piše Dalmacija SD
28. ožujka 2024. - 17:14

Most na parlamentarne izbore izlazi u svih 11 izbornih jedinica, a u utorak su u središnjici stranke predstavili nositelje lista koje su predali Državnom izbornom povjeresnstvu (DIP). Tom prigodom su pozvali građane da glasaju za koaliciju s Hrvatskim suverenistima i Nezavisnom listom mladih jer su, kažu, jedina garancija da će biti na njihovoj strani, piše Ferata. hr.

Ono što se moglo pretpostaviti se potvrdilo, sinjski gradonačelnik Miro Bulj nositelj je koalicijske liste u IX. izbornoj jedinici. Tako sinjski gradonačelnik 17. travnja lovi svoj četvrti saborski mandat. Gostujući u programu Hit radija Miro Bulj je o izborima između ostalog istaknuo:

- Poznato je kako sam autentični zastupnik građana Sinja, Cetinskog kraja, Dalmatinske zagore i cijele Dalmacije. Pred nama je borba za ova područja kao što je bilo i do sada.

Fokus je na demografskoj obnovi i sve ono što smo kroz program objavili koji se može vidjeti na stranicama MOST-a. Naravno kako ćemo detaljnije građane o tom programu upoznati kroz predstojeću kampanju.

Pozivam sve, poglavito mlade, uključite se u izbore, uključite se u taj proces. Imate za koga glasati, tu su rezultati, tri godine sam gradonačelnik, a biran sam i tri puta u Hrvatski sabor - kazao je Miro Bulj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 14:46