StoryEditor
DalmacijaSasjekli mu trešnje

Umirovljenom hrvatskom branitelju u jednoj večeri vandali uništili voćnjak: Srce vam pukne kad vidite koliko ste muke i truda u to uložili

21. svibnja 2017. - 15:22
befunky_collage

Umirovljenom hrvatskom policajcu i branitelju Zdravku Ercegu iz Vrgorca nepoznati počinitelji u dane vikenda posjekli su 30 mladih trešanja u voćnjaku, koji je smješten uza samu prometnicu Vrgorac-Ploče.

Erceg je ostao šokiran kad je došao u svoj voćnjak, koji je godinama s puno muke, truda i ljubavi podizao.

- Nakon što sam otišao u mirovinu, posvetio sam se uzgoju trešanja, malina i kupina. Podigao sam jedan izvrstan voćnjak sa 170 trešanja, negdje na pola puta između Staševice i Draževitića.

Trešnjama je ovo bila četvrta godina i taman su lijepo počele dolazit na rod. No, kad sam došao prošli vikend u voćnjak, ostao sam šokiran. Trideset trešanja netko mi je sjekirom posjekao.

Srce vam pukne kad vidite koliko ste muke i truda u to uložili, a onda vam netko tako zločest dođe preko noći i sve vam to posiječe. Cijeli slučaj prijavio sam i policiji, nadam se i vjerujem da će brzo otkriti počinitelja. Nije ovo mala stvar, nastala šteta je negdje oko 50.000 kuna - istaknuo je Erceg.
 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

20. listopad 2020 10:14