StoryEditorOCM
S mora i krajaSPLITSKO-DALMATINSKA

Vijećniku Grabovcu Županija daje 110 tisuća kuna, a on ih sad neće: ‘Iznenadio sam se kad je listi osvanulo moje ime. To je diskreditacija jer sam odustao od apliciranja za ta sredstva‘

Piše Jadranka Matić
27. kolovoza 2022. - 12:59
‘Jasno mi je kako je županijska vlast navikla da na slične načine može kupiti ljude, no ovaj put su pokucali na kriva vrata‘, ustvrdio je Grabovac VOJKO BAŠIĆ/CROPIXVojko Basic/ Cropix/

Je li Županija vlasništvo HDZ-a? – pita se u uvodu objave na svojoj stranici na Facebooku Nikola Grabovac iz Prološca Donjeg, nezavisni vijećnik u Skupštini Splitsko-dalmatinske županije, a na temu dodjele sredstava iz projekta “Tu je tvoj dom”.

Povod je objavljena lista dobitnika sredstava iz županijskog projekta, na kojoj se Grabovac našao na prvome mjestu s dobivenih 110 tisuća kuna. Isti iznos dobili su i ostali korisnici na popisu.

‘Pokušaj diskreditacije’

– Neugodno sam se iznenadio kad sam na listi vidio svoje ime, i to još na prvome mjestu. Tu objavu smatram podvalom i pokušajem da me se diskreditira jer sam u međuvremenu odustao od apliciranja za ta sredstva – rekao nam je u telefonskom razgovoru Grabovac, naglašavajući:

– Ugovor neću potpisati niti ću ...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 02:24