StoryEditorOCM
ObalaTEŠKE NOTE

Navijači bliski Torcidi upali na trening dalmatinskog ligaša i održali bukvicu igračima zbog - spornih pjesama!?

Piše Predrag Opačić
8. studenog 2023. - 16:01

Na poslijepodnevni trening nogometaša Hrvatskog nogometnog kluba "Zadar" koji se natječe u Trećoj ligi - skupina Jug (četvrti natjecateljski rang, op.a.) došlo je 15-ak članova navijačke skupine Tornado, navodno nezadovoljnih time što su igrači pobjedu nad "Omišom" proslavili uz "narodnjačke pjesme" Mile Kitića?!

Na tom razgovoru navijača s igračima bila je i klupska predsjednica Iva Bokanović, ali je nepoznato o čemu se sve pričalo na travnjaku Stanova i je li to baš bila jedina tema razgovora.

Prethodno je netko iz HNK "Zadar" zvao policiju koja se i pojavila na Stanovima, potvrdili su nam iz Policijske uprave zadarske, ali nikakvog postupanja nije bilo jer javni red i mir ni u jednom trenutku nisu bili narušeni.

S druge strane, iz Tornada, također neslužbeno, potvrđuju da im Kitićeve pjesme baš nisu "legle", ali tvrde da je riječ samo o zadnjoj kapi u generalno lošim odnosima između navijačke skupine koja je, inače, u prijateljskim odnosima sa splitskom Torcidom i HNK "Zadar".

Odranije je poznato da vodstvo kluba sa Stanova nije baš omiljeno među pripadnicima Tornada, u kojem ima i nezadovoljstva načinom nedavno okončanog preoblikovanja i privatizacije HNK "Zadar" koji je preuzeo australski Hrvat.

Navodno su to i rekli predsjednici Bokanović koju smo uzalud pokušali kontaktirati kako bismo čuli njezino očitovanje o susretu s navijačima na stadionskom travnjaku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 12:09