StoryEditorOCM

PREDSTAVLJAMO REDIZAJNDobrodošli na novi portal Masline!

Piše M. R.
31. svibnja 2017. - 22:03

Za sve ljubitelje maslina i maslinova ulja, maslinarske znalce i radoznalce, za razgovor ugodni i raspravu, savjet i informaciju – tako je glasila promotivna kampanja redizajniranog portala Masline u veljači 2015., a sada, nakon više od dvije godine, možemo dodati i - za sve koji žive ili žele živjeti zdravo, u ravnoteži s prirodom.

Predstavljamo vam osvježeni, moderniji izgled internetskog izdanja jednog od najutjecajnijih i najčitanijih hrvatskih časopisa iz područja poljoprivrede. Programeri i dizajneri Slobodne Dalmacije napravili su, da se malo pohvalimo, uistinu izvrstan posao.

Osim već ustaljenih rubrika u kojima ste čitali o maslinarstvu te gastronomiji i zdravlju, proširili smo rubriku Novosti na sve vijesti vezane uz poljoprivredu u širem smislu, te dodali rubrike Vrt i Voćarstvo, namijenjene onima koji kroz te, sve popularnije hobije, bježe od stresa ili samo uživaju u zelenilu i zdravom životu. Rad na zemlji "za gušt", ali i za vlastitu egzistenciju, uzima sve više maha.

A najveća novost svakako je Forum – mjesto za razmjenu iskustava i informacija, davanje savjeta, pomaganje drugima, učenje... ili jednostavno, za ugodno druženje s dragim ljudima. Dodajmo i da unutar Foruma imamo i kategoriju Kupujem/prodajem.

Za sve prijedloge, primjedbe i, nadamo se, pohvale, pišite nam na maslina@slobodnadalmacija.hr.

Uživajte čitajući vašu i našu Maslinu!


Matko Rak
urednik portala Maslina

 

26. travanj 2024 20:35