StoryEditorOCM

RECEPTISalata od landovine

Piše PSD.
11. listopada 2015. - 10:44
2

Skuhajte u 2 l vode, zajedno sa 2 lista lovora i ½ dl kvasnine,1 kg oguljene i očišćene morske mačke, najbolje sidrovače i ½ kg pancete od ugora, izrezane na komade.

Kad je kuhana ali tako da su svi komadi ostali cijeli, ribu položite u zdjelu zajedno sa 1 dl juhe juhe u kojoj se kuhala.

Začinite je još vruću sa 2 dl maslinova ulja, 1 dl crne domaće kvasine, 2 na trake sjeckana crvena španjolska luka, 2 žlice kapara, 1 žlicom crnih maslina, solju i paprom.

Sve oprezno promješajte tako da riba ostane u čvrstim komadima i pustite da se salata ohladi.

Služite kao predjelo ili samostalno jelo.

veljko barbieri

26. travanj 2024 11:42