StoryEditorOCM
SportBLIC IZ HV POSEDARJA

"Vitezovi" nakon pobjede nad Zadrom: "Nemamo puno vremena za slavlje jer nas već u subotu na našem terenu čeka jako teška utakmica protiv NK Kamen"

Piše Ivica GJERGJA
20. rujna 2021. - 14:39

Nakon odrađenog treninga HV Posedarje, svi su igrači, a i struka, pričali o derbiju sa Zadrom. Podsjetimo derbi Zadar – HV Posedarje odigran je u subotu, a pobijedio je Vitez 0:1 Na licima svih je zadovoljstvo, tim više što je pobjeda zasluženo pripala njima. Zahvalni su svojim prijateljima iz Zadra na fer i korektnoj igri, ovaj put je Vitez bio bolji. Nakon treninga organiziran je mali domjenak. U prolazu nam je par rečenica kazao o susretu i trener Butić.

- Prije svega čestitke mojoj ekipi na odlično taktički odrađenoj utakmici i ekipi HNK Zadar na fer i korektnoj utakmici koju su odigrali. Mi smo znali da nas čeka jako kvalitetan suparnik s puno kvalitetnih pojedinaca i tako smo se postavili na terenu od prve minute susreta i svjesno prepustili inicijativu domaćinu. Znali smo, ako izdržimo početni pritisak, tih prvih 30-ak minuta, da će naše šanse za osvajanje bod(ova) rasti. Sretan sam zbog pobjede i načina na koji smo došli do nje. Ovo je pobjeda kolektiva i nagrada za sve ono što smo do sada postigli. Ovu utakmicu kao znak zahvale posvećujem našim vjernim navijačima koji su i ovaj put na Stanove došli u jako velikom broju. Nemamo puno vremena za slavlje jer nas već u subotu na našem terenu čeka jako teška utakmica protiv NK Kamen, kazao je nakon treninga trener Butić.

27. travanj 2024 04:57