StoryEditorOCM
SportTREĆA LIGA

Sjajni Klopp Alexandre Serge Rene doveo „primorce” do petarde, Zadar nastradao na Stanovima, a Posedarci bez boda ostali u sudačkoj nadoknadi

Piše Ivica Gjergja
8. rujna 2021. - 19:59

PRIMORAC – VODICE (2:0)

BIOGRAD – Igralište Kazimir Silvio. Gledatelja: 50. Sudac: Mirko Odrljin (Čaporice) 7. Pomoćnici: Pavlinović i Taraš.

Strijelci: 1:0 Lokin (39), 2:0 Vodopija (44), 3:0 Klopp (53), 4:0 Bitunjac (65), 5:0 Lazarevski

Najbolji igrač: Klopp Alexandre Serge Rene (Primorac).

PRIMORAC: Stojanov 7, Nakić 7,5 , Birkić 7 , Lokin 7,5 (od 84. Kadija-) , Bitunjac 7 , Vodopija 7.5 (od 78. Šindija-), Klopp 8,5, Lazarevski 7, Musa 7, Kuman 7 (od 59. Okechukwu -), Jurišić 7 (od 84. Slunjski-) . Trener: Krešimir Sunara 7,5.

VODICE: Mihaljević 6,5 , Sarić 6, Prpić 6, Oliveira Santos 6 (od 75. Mrdeža-), Fuštin 6,5 (od 46. Sušić-), Munega 6 (od 52. , Marić 6 , Ferreira 6.5 , Pandža 6 , Petričević 6 (od 46. Malenica-), Vikario 6. Trener: Marko Pinčić 6,5 .

Već od samog starta susreta Vodice je zauzelo obrambeni gard s nekoliko pokušaja iz solo akcija kako bi ugrozili gol domaćeg vratara Stojanova. Pa tako bilježimo lijepu akciju u petoj minuti Oliveire Santosa, zatim samo minut kasnije Ferreire, no oba su bili neprecizni.

Na drugoj strani „vodonoša“ Klopp je izvrsno upošljavao svoje napadače i u 10. minuti kratak je bio Vodopija, da bi Musa prošao lijevim bokom, izvrsno centrirao za Kloppa koji je izborio korner. Ovoj dvojici pridružio se i Nakić no bez rezultata. Ne staju domaći, ali su Vodičani tvrd orah, vidljiva je ruka trenera Marka Pinčića. Od 20. do 28. minute opsjedali su domaći nogometaši gol Vodica: Vodopija, Klopp, Nakić, pa Jurišić prijetili su, tukli iz svih oružja i pozicija no bez postizanje zgoditka.

A onda u 39. minuti , „akcija za libar baluna“, opet je pokretač Klopp koji u nizu vara dvojicu, izvrsno s desnog boka ubacuje u peterac gdje je Pjero Lokin zabija za vodstvo od 1:0. I tada gosti u igri počinju padati, a trener Pinčić mijenja no bez uspjeha. I za drugi zgoditak je izvedena odlična akcija: Bitunjac je na sredini okrenuo jednog igrača, uposlio Vodopiju koji s vrha kaznenog prostora pogađa lijevi donji kut vratara Mihaljevića 2:0.

Na otvaranju drugog dijela opet je nezadrživ Klopp, u dva navrata je izigrao desnu stranu Vodica i ušao u kazneni prostor, ali ponovno je Mihaljević siguran. Na svojoj strani igrališta Musa je primio loptu i solo akcijom došao do vrha kaznenog prostora s lijeve strane i uposlio Kloppa koji zabija za 3:0 u 53. minuti.

Domaći nogometaši ne izlaze iz ritma i Bitunjac u 65. postiže četvrti zgoditak, a za kraj kapetan Lazarevski je solo akcijom sve napravio, uposlio Lokina i to je velikih 5:0, za dugi aplauz gledatelja.

ZADAR – ZMAJ (M) 0:1

ZADAR – Igralište Stanovi. Gledatelja.60. Sudac: Luka Liković (Krvavac).

Strijelac 0:1 Okić (68).

Najbolji igrač: Okić.

ZADAR: Pinčić, Iličić (od 75. Glavan), Rokov, Bugarija (od 83. Vukadinović), Banović, Blažević, Begonja, Majić, Jerbić, Bačkov (od 83. Djevaljekaj), Zdrilić (od 64. Delija).

ZMAJ (M): Bartulić, Lozina, Kovačević, Tomaš (od 67. Tiago), Kovačić (od 90. Šalinović), Brnić (od 67. Okić), Rudelj (od 54. Serdarević), Mihanović, Bauk, Rašić, Božić.

Nekoliko su prigoda imali domaći nogometaši nisu ih iskoristili i obično to tako biva kad ne postigneš zgoditak primiš. U 68. minuti je igrač gostiju Okić oduzeo jednu loptu i krenuo u solo akciju, izbio pred Pinčića i matirao ga za pobjedu.

JADRAN LP – HV POSEDARJE 2:1

PLOČE – Igralište Jadranovo. Gledatelja 60. Sudac: Teo Pavić (Split).

Strijelci: 0;1 K. Torbarina (44), 1:1 M. Musulin (60), 2:1 I. Marić (90+3).

JADRAN LP: Topić, Krešić, I. Marić, Raić, M. Marić, Kalfić, Primorac, Musulin, Kordić, Teodosionu, M. Musulin.

HV POSEDARJE: K. Jurjević, Pedišić (od 70. J. Ivandić), Klanac, I. Brkić, Gambiraža (OD 59. Smokrović), D. Torbarina, Rončević (od 84. Kovač), J. Brkić (od 70. Kevrić), Tokić, J. Jurjević, K. Torbarina.

„Vitezovi” su se na igralištu Jadranovo u Pločama pokazali u odličnom izdanju i poveli preko Karla Torbarine, no nisu uspjeli ostvariti pobjedu. Domaćini su izjednačili u 60 minuti da bi u trećoj minuti sudačke nadoknade Marić postigao pobjedonosni gol za domaću momčad.

26. travanj 2024 15:04