StoryEditorOCM
SportPAKOŠTANE KUP 2020

Igraju domaćini i prikazuju jednu od svojih najboljih izdanja, protivnik nije mogao ništa učiniti, dvije su pobjede pale...

Piše I. Gjergja
27. lipnja 2020. - 09:59

Pobjede se broje, bilo ih je za Pakoštane dvije, a nakon toga dugo u noć fešta ne samo radi dobre igre i pobjede, nego i ozračja koje je vladalo u mjestu na turniru.

Dvije momčadi Pakoštana, prvo ona veteranska koja je odigrala dobru utakmicu s Vranom i pobijedila 4:1 te tako na neki način bila odlična predigra seniorskoj momčadi. Kod seniorske momčadi sve je štimalo u najboljem redu. Izvrstan početak susreta i već u prvoj minuti vodstvo domaćina. Loptu je u šestercu primio Jere Lokin te matirao vratara protivnika na oduševljenje i veliko slavlje u gledateljstvu. Samo minutu kasnije Martin Bačko povisuje. Igraju domaćini i prikazuju jednu od svojih najboljih izdanja, protivnik za sadašnju igru domaćina nije mogao ništa učiniti iako su se dečki iz Draga trudili, no trud je bio uzaludan.

Nastavljaju domaćini u napadačkom igrom, kapetan Maksan povezuje redove, nema ni jedne slabe karike u svom timu, igra se dobro, a i efikasnost je odlična i na kraju susreta Sveti Ante Drage nosi punu „poputinu“ od sedam komada.

Treba kazati da su pored Maksana, Bačkova i drugih starijih igrača domaćina iskazali mladci kao Mate Šarin, Ive Kukin i strijelac Dario Stojanov, a što je zalog Pakoštanima za buduće igre i natjecanja. Voditeljski dvojac Ante Lacman i Luka Šarin iskazali su umijeće u vođenju momčadi.

Treći susret bio je izuzeno kvalitetan, samo je jedan zgoditak postignut u mreži Fortune Drage i to Ante Milata koji je odlučio utakmicu. Filipjanci su prošli dalje, a Fortuna će morati sačekati drugu priliku.

Veterani

PAKOŠTANE – VRANA 4:1

PAKOŠTANE – Malonogometno igralište Krč. Gledatelja 300. Suci: Marin Miletić i Damir Lerga.

PAKOŠTANE: Juričin, Čudina, Brković 1, Kurtov 1, A. Lacman 1, M. Lacman, Vranić, Batista 1. Voditelj: Alojzije Mikulić.

VRANA: Žutelija, Desnica, Čirjak, Knežević, Tokić, Zurak 1, Striguljica, Prtan, L. Knežević. Voditelj: Šime Čirjak.

 

Seniori

PAKOŠTANE – SVETI ANTE DRAGE 7:1

PAKOŠTANE: J. Šarin, Lokin 2, R. Barešić, Maksan 2, Kukin, M. Šarin, Čudina, R. Stojanov, M. Bačkov 1, Vučkov, M. barešić 1, Bakija, D. Stojanov 1, F. Bačkov. Voditelji: Ante Lacman i Luka Šarin.

SVET ANTE DRAGE: Vulin, Stojanov, V. Barešić, A. Barešić, S. Barešić, Kazija, M. Vulin, M. Barešić 1, A. Stojanov. Voditelj Miro Vulin.

 

FORTUNA DRAGE – SVETI FILIP I JAKOV 0:1

FORTUNA DRAGE: M. Stojanov, B. Stojanov, Vulin, Jovančević, Burčul, Colić, Junaković, Zekonjić. Voditelj: Omerko Barešić.

SVETI FILIP I JAKOV: Birkić, Horvat, Vodopija, Batur, Pelicarić, J. Eškinja, Milat 1, P. Eškinja, Mikas.

 

Danas (subota) igraju:

U 20 sati Bilice – Ajduk veterani,

U 21 Torovi – Drage,

U 22 sata Tribunj – CB H2O Benkovac.

 

 

 

25. travanj 2024 19:12