StoryEditorOCM
RegionalDPH ZADAR:

Pozivamo ljude da još jednom pokažemo veliko srce: pomognimo koliko tko može obitelji koja je u požaru izgubila suprugu i majku, trudnu pet mjeseci...

Piše Zadarski.hr
21. ožujka 2022. - 18:22

Društvo prijatelja Hajduka Zadar je u ponedjeljak poslijepodne na svojoj Facebook stranici objavilo apel za pomoć obitelji Nešić u zaseoku Bobani kod Prugova, gdje je u požaru smrtno stradala trudnica, njezin suprug je teško ozlijeđen, a sin u dobi od tri i pol godine ostao je na čuvanju kod djeda i bake.

"Dana 26.2.2022. u zaseoku Bobani kod Prugova, u kući obitelji Boban Nešić, dogodila se, malo je reći, tragedija.

U eksploziji peći centralnog grijanja na lož ulje, maleni Luka (3 god.) osta je bez svoje mame Sanje (31. god) koja je umrla od težine ozljeda zadobivenih u eksploziji, a s njom i beba, jer je mama Sanja bila trudna pet miseci.

Lukin tata je još uvik u kritičnom stanju, te se bori za život...

Ovim putem pozivamo SVE ljude, koji u grudima nose Hajdučko srce, da još jednom pokažemo koliko je ono veliko, te pomognemo koliko tko može, u ovin grubim vrimenima.

Humanitarnu akciju prikupljanja sredstava za obitelj Boban Nešić, pokrenuli su prijatelji obitelji, uz pristanak roditelja nastradalih.

Sredstva će se prikupljati do 30.04. preko posebno otovorenog računa, udruge Svetog Jeronima.

Podaci za uplatu:

IBAN: HR 71 2340 0091 5111 78926

Swift code: PBZGHR2X.

Opis plaćanja: Za obitelj Boban

Svaka uplata, pa i ona najmanja, jako puno znači!

Idemo zajedno ovo odraditi, onako kako to samo mi znamo, najbolji smo, kad je najteže!", poručili su iz DPH Zadar, čime su potaknuli i žitelje Zadarske županije da se priključe akciji koja je već počela i u koju je uključen HNK Hajduk Split, te mnogobrojna Društva Hajduka.

03. svibanj 2024 14:08