StoryEditorOCM
KalelargaJAVNI NATJEČAJ

Grad Zadar dobio četiri ponude za tri poslovna prostora koje daje u zakup, evo tko se javio

Piše I.I.
15. veljače 2024. - 21:56

Na posljednjem natječaju za zakup poslovnih prostora koje je 26. siječnja oglasio Grad Zadra, za tri su prostora stigle četiri ponude. 

Za prostor na Liburnskoj obali površine 30 kvadrata, koji može biti praonica rublja ili skladište, stigla je jedna ponuda tvrtke Auctor Zadar po početnoj cijeni od 15,50 eura mjesečno (bez PDV-a).

Tvrtka Mega solar technics dala je ponudu za prostor koji se nalazi na adresi Zrinsko-Frankopanska 5 i 7 u iznosu od 9,20 eura po kvadratu (bez PDV-a).

Dvije ponude dobio je prostor u Ulici Denisa Špike veličine 7,58 četvornih metara. Taj se prostor smije koristiti za prevoditeljske djelatnosti, fotokopiranje i izrada ključeva i trgovina na malo. Tvrtka Kingsley ponudila je cijenu od 10 eura po kvadratu dok je tvrtka Tales dala ponudu na 12 eura po metru kvadratnom na mjesečnoj bazi. 

- Povjerenstvo za provedbu Javnog natječaja donijelo je odluku o izboru najpovoljnijeg ponuditelja, koja još nije postala konačna, a prema odluci prihvaćene su ponude društava Actor Zadar, Kingsley i Mega solar technics, dok ponuda tvrtke Tales nije prihvaćena zbog nepotpune dokumentacije, kazali su iz Grada Zadra. 

27. travanj 2024 16:17