StoryEditorOCM
ŽupanijaNema zastoja

Zabrana napuštanja mjesta prebivališta: Šibenska policija kontrolira sve prometne pravce na ulazima i izlazima na našem području

Piše šibenski.hr
24. ožujka 2020. - 08:35

Na području Šibensko- kninske županije je u tijeku provođenje Odluke o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u RH, koju je Stožer civilne zaštite RH donio u cilju smanjenja mogućnosti širenja zaraze koronavirusom, izvijestili su u utorak ujutro iz Policijske uprave šibensko- kninske.

- Kontrolom su pokriveni svi prometni pravci ulaza i izlaza na naše područje i za sada nema zastoja u prometu. Pozivamo građane se ove Odluke dosljedno pridržavaju, kako bi se spriječilo širenje zaraze, da poštuju zabranu da ne napuštaju mjera prebivališta i stalnog boravka samo isključivo uz valjanu propusnicu izdanu sukladno Odluci- kazala je Marica Kosor, glasnogovornica šibensko-kninske policije.

Također, iz policije objašnjavaju kako nikakvih problema u prometovanju neće imati stanovnici mjesta koja administrativno pripadaju Gradu Šibeniku. Drugim riječima, bez ograničenja se može komunicirati između, primjerice Zatona, Rasline, Lozovca ili Brodarice sa Šibenikom.

S druge strane, propusnice moraju imati oni koji žele na područje drugog grada ili općine, primjerice Vodica ili Primoštena.

26. travanj 2024 04:53