StoryEditorOCM
Županijaslavlje u primoštenu

Petrina u poznatom noćnom klubu organizirao raskošnu zabavu za 600 uzvanika: pobjedu na izborima slavio uz župana Jelića, SDP-ovce, Most...

Piše Vedrana Stočić
26. lipnja 2021. - 12:36

Aurora, 600 i više uzvanika, raskošni catering, glazba, vatromet...  Bila je to Noć pobjednika, noć pobjedničke koalicije u Šibensko-kninskoj županiji. Primoštenski načelnik Stipe Petrina ima iskustva u organizaciji pobjedničkih noći, organizira ih nakon svakog izbornog ciklusa još od 2001. godine, međutim sinoć je bio u dvostrukoj ulozi slavio je svoj novi načelnički mandat i novu dužnost šefa Skupštine Šibensko-kninske Županije.

U pozdravnom govoru zahvalio je novom šibensko-kninskom županu dr Marku Jeliću na preuzetom domaćinstvu, zahvalio se i koalicijskim partnerima SDP-u i Jošku Šupi, Mostu i Ivici Ledenku i njihovim političkim partnerima, a pozvane su bile i sve nezavisne liste koje su podupirale NL Stipe Petrine.

- Vi ste večeras zvijezde večeri, zahvaljujući vama slavimo noć promjena, demokracije i pobjede –poručio je Petrina okupljenima.

- Ovo je mala proslava velikih promjena. Meni i mojoj zamjenici Iris Ukić Kotarac preko 25.600 ljudi dalo je svoj glas. Pobjeda je to demokracije, jer ja sam jedan, Iris je jedna, Stipe je jedan, međutim svatko od nas, od svih vas dužan je mijenjati svijet na bolje. Za četiri godine imat ćemo novu i bolju Županiju i jednu novu, bolju Hrvatsku - poručio je okupljenima župan dr Marko Jelić.   

Bila je to duga i vesela noć, na raskošnim stolovima izmijenjivale su se delicije, šankovi su bili otvoreni, glazba je prašila do sitnih sati, a Auroru su sinoć okupirali uglavnom političari i to različitih predznaka i boja iz svih gradova i općina Šibensko-kninske županije.               

26. travanj 2024 23:13