StoryEditorOCM
ŠibenikReagiranje Franko Vidovića

‘Žena koja je usred pandemije upravljala OB Šibenik na povjerenje, uz podršku i na zadovoljstvo sugrađana ne zaslužuje ovakav odlazak‘

Piše šibenski.hr
23. listopada 2021. - 10:24

Nakon što je dr. Sanja Jakelić, u petak podnijela neopozivu ostavku na mjestu ravnateljice županijske Opće bolnice Šibenik, a novo Upravno vijeće po „hitnom postupku“ za v.d. ravnatelja imenovalo predsjednika Upravnog vijeća, kirurga Kristijana Stipaničeva, saborski zastupnik Franko Vidović, reagirao je na svojem Facebook profilu. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

- Ako je ovo način na koji novo Upravno vijeće misli "riješiti" stvari u bolnici, u debelom su krivu. Dr. Sanja Jakelić se dokazala na mjestu ravnatelja već 5 godina, bez ijedne afere i bez urnebesa u međuljudskim odnosima, a sve to uz vrlo primjeren odnos prema pacijentima. Žena koja je u sred pandemije Covid19 upravljala Općom bolnicom Šibenik na povjerenje, uz podršku i na zadovoljstvo sugrađana ne zaslužuje ovakav odlazak. İ tu su najmanje bitne stranačke boje. A ako ovim nadobudnim likovima iz UV OB Šibenik slučajno jesu onda im ide poruka: u krivoj instituciji i na krivoj adresi. Uđite u politički ring i tu se borite, a ne u institucijama koje mukom gradimo! Da su sačekali istek mandata pa doveli " svog" kandidata koji je relevantan ok, to je njihovo pravo. Obezglaviti jednu od najvažnijih ustanova u vrijeme pandemije znači igrati se uspješnošću sustava, pa onda posredno i životima ljudi. Sramotno i neodgovorno! - napisao je Vidović.

26. travanj 2024 23:44