StoryEditorOCM
ŠibenikOdržan tradicionalni božićno-novogodišnji prijam

Gradonačelnik Burić: Pokrenuli smo velike infrastrukturne projekte, a tako ćemo nastaviti i u 2020. godini 

Piše šibenski.hr
21. prosinca 2019. - 15:11

U Interpretacijskom centru katedrale sv. Jakova - Civitas Sacra održan je tradicionalni božićno-novogodišnji prijam koji za osobe iz gospodarskog, društvenog, kulturnog, sportskog, javnog i političkog života grada i županije zajednički organiziraju Grad Šibenik i Šibensko-kninska županija.

Osvrt na godinu na izmaku i čestitke u povodu nadolazećih blagdana okupljenima su uputili gradonačelnik Željko Burić, župan Goran Pauk i šibenski biskup msgr. Tomislav Rogić.

- Godina na izmaku za grad Šibenik bila je iznimno uspješna; pokrenuli smo velike infrastrukturne projekte, a tako ćemo nastaviti i u 2020. godini. S nestrpljenjem iščekujemo završetak radova na glavnom gradskom trgu, otvorenje Centra za nove tehnologije i poduzetništvo Trokut, a nastavit ćemo ulagati u gospodarstvo i visoko obrazovanje na području grada Šibenika.“, kazao je gradonačelnik te svim građanima čestitao Božić i novu 2020. godinu.

Župan Goran Pauk pridružio se čestitkama te građanima Šibensko-kninske županije poželio uspješnu novu godinu.

Šibenski biskup msgr. Tomislav Rogić na koncu je čestitao svima Božić te građanima poželio obilje radosti, zdravlja i milosti u 2020. godini. 

Svečano primanje tradicijskim božićnim napjevima uveličali su KUD „Koledišće“ iz Jezera.

 

26. travanj 2024 18:13