StoryEditorOCM
Crna kronikaPrometna u Stjepana Radića

Namjerio se junak na junaka: u raskrižju se sudarila dva motora, oba vozača vozila bez položenog vozačkog, jedan zadobio teže ozljede

Piše M. L.
19. veljače 2024. - 09:53

 

 

Vozač mopeda (25) teško je ozljeđen u prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu 17. veljače u Šibeniku u Ulici Stjepana Radića.

U Policijskoj upravi šibensko-kninskoj kažu kako se nesreća dogodila tako što je 25-godišnjak upravljao mopedom šibenskih registarskih oznaka iako nije imao vožaku dozvolu, odnosno položen vozački ispit te je dolaskom do raskrižja sudario s drugim mopedom. Do sudara je došlo jer 25-godišnjak prilikom skretanja nije propustio sva vozila iz suprotnog smjera kako je bio dužan napraviti te se tom prilikom njegov moped sudario s drugim mopedom također šibenskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 23- godišnjak, također prije stjecanja prava na upravljanje. Oba vozača moepda bez vozačke prilikom sudara zajedno s mopedima padaju na tlo.

U Općoj bolnici u Šibeniku 25- godišnjaku su konstatirane teške ozljede, te je pušten na kućnu njegu.

Protiv vozača podnijeti su optužni prijedlozi poradi počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, zaključili su u šibenskoj policiji.

28. travanj 2024 04:31