StoryEditorOCM
GlazbaPobjednica Dore

Albina Grčić predstavljat će Hrvatsku na Eurosongu: "Ponosna sam na sebe, uložila sam puno truda i ljubavi"

Piše Šibenski.hr/PSD
14. veljače 2021. - 09:21

Splićanka Albina Grčić pobjednica je manifestacije Dora, i pjesma Tick-Tock koju je sjajno otpjevala ide na Eurosong u Rotterdam!

- Ponosna sam na sebe, uložila sam puno truda i ljubavi - rekla je Albina, pa nastavila:

- Sretna sam što su ljudi to prepoznali. Konkurencija je bila sjajna, i da smo poslali bilo koga drugoga u Rotterdam, ne bismo fulali - izjavila je nakon pobjede.

S HRT-a su joj rekli da očekuje da će dovesti Eurosong u Hrvatsku.

Albina, inače finalistica zahtjevnog The Voicea, pokazala je snagu svog vokala i na Dori, te pjesmom hitoidnog potencijala očarala publiku koja joj je dala uvjerljivo najveći broj glasova: čak 120!

 

Usporedbe radi, posljednje plasirani bio je Sandi Cenov kojega su tijekom Dore na društvenim mrežama peckali da je "staromodan", no njegov povratak na pozornicu Dore svejedno je itekako drag gledateljima. Na žalost, to su honorirali sa svega sedam glasova...

Iako je Brigita Vuco, kćerka kontroverznog Siniše Vuce, glazbenika i kandidata za gradonačelnika, izazvala empatiju kod publike jer je bila prikraćena za prateće plesače zbog navodno neurednih testova na COVID-virus, ipak je nisu puno utješili: dobila je svega osam telefonskih glasova! Mlada Brigita inače je zvukom svoje skladbe, ali i temom "Noći pijane" možda bila primjerenija za neki "Balkan Contest" nego Eurosong, a na instagramu se zloćkasto komentiralo da je nalik "Senidah za siromašne"...
26. travanj 2024 03:01