StoryEditorOCM
OstaloSVI U GOSPINO POLJE

Odbojkašice Dubrovnika zovu: Vrijeme je da zapalimo teren! Jeste li spremni? Kreće se u 17.30 sati!

Piše Tonči Vlašić
21. travnja 2024. - 14:14

I mlađi uzrasti Ženskog odbojkaškog kluba Dubrovnik najavljuju utakmicu prve ekipe, zovu u Gospino polje. Pozivaju navijače, traže pomoć s tribina u utakmici u kojoj ekipa trenera Leonarda Barića, Pauline Prkačin, Maje Ereš i Marine Radić pobjedom može doći do cilja – plasmana u Super ligu, zaključiti uspjehom sezonu u kojoj joj nije išlo na ruku smanjenje najvećeg ranga na deset klubova, u kojoj joj prvo mjesto u drugom razredu nije donosilo, a što je bio slučaj prethodnih sezona, glavnu nagradu, već u kojoj za to mora biti uspješna i u finalu sezone, kvalifikacijama za popunu najvećeg ranga u kojem Rijeka, koja brani status superligaša, u kojoj suparnik ima prednost domaćeg terena u slučaju treće utakmice, majstorice (igra se na dvije pobjede).

Dubrovački klub je napravio, teniskim rječnikom, break na startu. Dobio u rijetko viđenoj utakmici Rijeku na njenom Trsatu s 3:2 u kojoj je svih pet setova bilo dva razlike, te sad ima drugu utakmicu na domaćem terenu. Obrani li ga, pjevat će se večeras u Gospinom polju, slavit će se danima.

Znaju u Dubrovniku koliko je teško ovo finale, kako treba biti još jednom sjajan za doći do cilja. I vjeruje kako s ‘vjetrom u leđa‘, hukom s tribina, mogu do uspjeha. Zato zovu. Zato su po cijelom gradu plakati s kojeg Lara Dežulović i Doris Buzolić pozivaju navijače, a što su nakon njih napravili i mlađi uzrasti kluba, koji su snimili video, podijelili ga na društvenim mrežama.

image

Lara Dežulović i Doris Buzolić vas zovu u ime ŽOK Dubrovnik u Gospino polje!

Dubrovnik je ove sezone dobio 22 od 23 utakmice na putu do Superlige. Treba još jednu, samo jednu!

Prva prilika za tu dvadeset i treću pobjedu ove sezone je ove nedjelje, 21. travnja. Druga utakmica kvalifikacija za popunu Superlige između Dubrovnika i Rijeke počinje u Gospinom polju s početkom u 17.30 sati!

image

Ženski odbojkaški klub Dubrovnik - pobjednik drugog razreda, sudionik kvalifikacija za popunu Super lige, najvećeg ranga

Tonči Vlašić/
02. svibanj 2024 13:17