StoryEditorOCM
KošarkaPIŠE SE |

PANATHINAIKOS STAVIO NA STOL MILIJUNE EURA Mario Hezonja će sam platiti odštetu Barceloni kako bi ostao u ‘zelenom‘ dresu velikana iz Atene!?

Piše Tonči Vlašić
17. srpnja 2021. - 22:56

Panathinaikos želi zadržati Maria Hezonju. Stavio je na stol, piše eurohoops.net, dvogodišnji ugovor vrijedan ukupno dva milijuna eura, međutim, da bi se posao mogao dovršiti Barcelona, koja drži prava za igranje u Europi 26-godišnjeg Dubrovčanina, mora dobiti odštetu, koja iznosi 400.000 eura, a ističe se kako bi to Hezonja pokrio iz vlastitog džepa.

Hezonja je 2015. iz Barcelone otišao u NBA ligu, tamo proveo pet sezona, a u Europu se vratio početkom ove godine. S Panathinaikosom osvojio u Grčkoj duplu krunu, prvenstvo i kup, točnije, (pred)vodio je 'zelene' do oba uspjeha. Ukupno je u dresu atenskog kluba, šesterostrukog europskog prvaka, odigrao 26 utakmica računajući i osam utakmica u Euroligi.

Navijači Panathinaikosa su oduševljeni Hezonjom, koji je prije neki dan izabran za najspektakularnijeg igrača sezone 2020./21. u Grčkoj, a što su odlučili upravo navijači svojim glasovima, i to ne samo navijača 'zelenih'. Cijeni ga i uprava Panathinaikosa. Potvrđuje to ponuđeni ugovor.

26. travanj 2024 19:41