StoryEditorOCM
ZabavaKnjiga o kojoj se priča

Toni Čeović o ukoričenoj Konoviziji: ‘ Sretan sam, nešto nastalo iz zezancije preraslo je u pravi projekt...‘

Piše DV
11. prosinca 2023. - 09:27

Konovizija, popularno natjecanje u pjevanju koje proteklih godina oduševljava i Konavle i širu okolicu, dobila je i ukoričenu priču iz pera njezinog idejnog začetnika Tonija Čeovića. Toni je bio oduševljen i ganut na predstavljanju knjige o Konoviziji:

- Subota je bila poseban dan za mene - predstavljanje nečega što je iz zezancije preraslo u pravi projekt. Od jučer sam, kako je Ivica Puljić rekao, spisatelj i autor iako se ne smatram i nikad se neću smatrati spisateljem i autorom baš kao što se nikada nisam smatrao novinarom unatoč tome što sam radio duže vrijeme u novinarstvu. Previše je ozbiljnih i kvalitetnih spisatelja i autora da bi se gurao u njihovo društvo, odnosno tamo gdje mi nije mjesto - zapisao je na društvenim mrežama Čeović, sretan što je ostvario jedan svoj san.

image

Knjiga o nastanku Konovizije

Toni Čeović/Facebook

- Hvala svima koji su došli na promociju, posebno hvala onima koji su kupili knjigu a najveća hvala onima koji su htjeli da im prvu stranicu knjige uništim svojom posvetom. I inače imam škrabopis, a pogotovo kad žurim da svima stignem nešto napisati. Ali sam se, barem se nadam, potrudio svima napisati posvetu iz srca. Posebnom mom dragom rođaku Davor Novevski. Pitaju me kako je bilo jučer. Meni je bilo super jer u svima koji su došli sam vidio prijatelje tako da mi je bilo kao da sam na nekom prijateljskom druženju - što u biti jučerašnje predstavljanje, na kojem je osim mene i Ivice govornik bio i Davor Deranja, i jest bilo. Ali, posebno sam sretan što je došao lijepi broj onih koji su i sami nastupili na Konoviziji, ili bili na ovaj ili onaj način uključeni u projekt Konovizije - napisao je Toni.

- Kad bi se išao svima poimenice zahvaliti trajalo bi predugo i sigurno bi nekoga preskočio kao što sam nažalost u Konovizijskoj priči zaboravio spomenuti užasno mi dragu Ružicu Marasović. Stoga se zahvaljujem svima koji su došli, svima koji su pomogli u realizaciji jučerašnje promocije, sponzorima koji su mi pomogli da knjiga ugleda svijetlo dana ali i svima koji su na ovaj ili onaj način sudjelovali u dosadašnjim Konovizijama jer bez njih ne bi bilo niti materijala za knjigu - zaključuje Toni Čeović.

 

26. travanj 2024 12:55