StoryEditorOCM
ZabavaORSATOV SIN

Je li Nikola najseksi Hrvat? Sin poznatog političara iz Dubrovnika osvaja uspjesima, ali i brutalnim izgledom! Ima poruku za djevojke

Piše Mozaik SD
9. ožujka 2024. - 17:01

Hrvatski plivač Nikola Miljenić postavio je novi hrvatski rekord na 100 metara slobodno, a ujedno je osigurao nastup u Parizu, na svojim drugim Olimpijskim igrama u karijeri.

image
Philip Fong/Afp

Na 15. međunarodnom plivačkom mitingu Victoria-Primorje u Rijeci Miljenić je isplivao A olimpijsku normu na 100 metara slobodno. Ne samo da je plivao ispod za to potrebnih 48,34 sekundi, već je postavio novi hrvatski rekord, koji sada iznosi 48,13. Dosadašnji je rekorder bio Duje Draganja s vremenom 48,18 te je taj rezultat bio aktualan od 2009. godine.

No ovaj zgodni 25-godišnjak ne plijeni pažnju samo iznimnim sportskim uspjesima, za koje zaslužuje sve pohvale. Brojni komplimenti, sa ženske, ali i sa muške strane, stižu ga zbog njegova atraktivnog izgleda. Mnogi mu laskaju kao najseksipilnijem hrvatskom sportašu.

Nikola je, inače, i student prava, koji se dao i u poduzetničke vode.

"Počinjem novi projekt, a riječ je o stvaranju osobnog brenda Nikola Miljenić Academy. Ideja mi je proširiti svoju sportsku karijeru kroz poduzetništvo, jer što je danas sport bez biznisa" - rekao je u razgovoru za Story, pokazujući kako ima nosa i za biznis i da je, sve u svemu, momak koji u svemu misli ozbiljno.

Nikola kaže kako mu je obitelj najveća podrška. Njegov otac je Orsat Miljenić, bivši ministar pravosuđa. Nikola je na Instagramu posebno oduševio fotografijom na kojoj pozira sa svojom bakom.

Na konstataciju da je jedan od najzgodnijih Hrvata, Nikola je za medije skromno komentirao:

"Nikad nisam razmišljao o sebi na taj način, niti sam to čuo ikad osim u medijima".

Upitan za idealnu djevojku, Nikola je ustvrdio jedino da bi "trebala biti spremna na njegov ritam".

 

27. travanj 2024 04:01