StoryEditorOCM
ZabavaJubilarni 25. Dubrovački karnevo

Dođite svakako i svakakvi! Otvaranje karnevala uz Maškarani vrtićki dan

Piše dv
6. veljače 2024. - 12:53

Grad Dubrovnik i Turistička zajednica Grada Dubrovnika sa zadovoljstvom najavljuju jubilarni 25. Dubrovački karnevo, koji će se održati od 9. do 13. veljače. Ovaj obljetnički i tradicionalni događaj organiziran je u suradnji s ustanovama u kulturi i ostalim partnerima, s ciljem da Grad oživi u ovim predivnim danima veljače te nas sve podsjeti na dugovječnu tradiciju maškaravanja.

Karnevo će otvoriti "Maškarani vrtićki dan" u petak, 9. veljače, kada će u 10 sati đir Stradunom učiniti maškarane grupe dječjeg vrtića Pčelica, a nakon njih u 10.30 sati slijedi đir maškaranih grupa dječjeg vrtića Dubrovnik.Nakon veselog đira Stradunom, najmlađe maškare će se predstaviti na pozornici ispred Katedrale, a zatim slijedi proglašenje najboljih grupa u 11 sati od strane stručnog Karnevalskog žirija, koji će pobjednicima uručiti i bogate nagrade.

Nakon maškaranog vrtićkog dana, u večernjim satima, pozivamo sve građane i posjetitelje, da se pridruže tradicionalnoj zabavi u Klubu Lazareti na "Maškarati ispod kuplja" s početkom u 20 sati. Očekuje vas večer ispunjena maškarama, smijehom i odličnom glazbom.

Za sve ljubitelje maškara, Art studio Kantunić pripremio je veliki broj maškarica koje će biti dostupne kao pokloni, omogućavajući svakome da se savršeno "uklopi" u maškarani đir po Gradu, a također u Boutique Prinčipesa se mogu iznajmiti kostimi.

Dubrovački karnevo poziva sve - dođite svakako i svakakvi!

27. travanj 2024 07:50