StoryEditorOCM
Zoom danaFOTO: LJEPOTICA U HALJINI KOJE GOTOVO NEMA

Irina Shayk zabljesnula na zabavi na kojoj je bio i njezin bivši, a danas se svi pitaju jesu li se sreli...

Piše Jutarnji.hr
3. veljače 2020. - 15:35

Bivši partneri Irina Shayk i Bradley Cooper prisutvovali su istoj zabavi nakon dodjele nagrada BAFTA, no ipak, nisu se susreli.

FOTO: IRINA ZA ŠETNJU ODJENULA SEKSI KOMBINACIJU I 'ZAUSTAVILA PROMET' "Možda sam bila prejaka žena za Bradleya, ali ima dana kada se raspadam..."

No da jesu, Bradley bi vjerojatno gorko požalio što mu je Irina bivša jer se prelijepa manekenka pojavila u haljini koje gotovo da i nije bilo.

Na glamuroznom partyju kojeg su organizirali britanski Vogue i Tiffany&Co, Irina se pojavila ogrnuta dugim kaputom krem boje, no kad ga je skinula okupljeni su ostali frapirani prizorom: Irina je preko bodija u boji kože nosila posve prozirnu haljinu načinjenu od samih perlica. Haljina je istaknula – odnosno nije nimalo sakrila – njezinu fantastičnu figuru, a čitav je look bio upotpunjen dijamantnom ogrlicom i naušnicama.

Nakon razlaza s Bradleyem, Irina u intervjuima nije otkrivala mnogo o njihovom sadašnjem odnosu, tek je rekla da se i dalje zajednički brinu za kćerkicu Leu De Seine Shayk Cooper.

No sudeći po tome kako je izgledala na glamuroznoj zabavi, čini se da za Bradleyem ne pati baš previše.

3 February 2020.
various celebrities seen Leaving The BAFTA Awards 2020 and various affiliated afterpartys
Pictured: Irina Shayk, Image: 496156629, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Timmie / Goff Photos / Profimedia

18. travanj 2024 04:34