StoryEditorOCM
ZdSelfieFOTO: TKO JE DEČKO IZ HRVATSKE KOJI JE OSVOJIO SRCE HOLLYWUDSKE ZVIJEZDE

Nema veze s glumačkim svijetom, ali je jako cijenjen u jednoj drugoj branši

Piše Marija Lokas / JL
9. siječnja 2020. - 19:43
Untitled-1

Onog trena kad se doznalo da poznata američka glumica Chloë Sevigny u 46. godini očekuje svoje prvo dijete, najveća misterija za američke medije postao je glumičin dečko Siniša Mačković, ravnatelj male, ali utjecajne galerije Karma Art u New Yorku, ali i, ispostavilo se, naše gore list.

Naime, Siniša Mačković rođen je u Zagrebu, koji je najvjerojatnije napustio još kao dječak, a ta enigma je, sasvim slučajno, razbijena jednom od rijetkih osobnih objava na njegovom Instagram profilu. Veliki ljubitelj umjetnina, posebno moderne umjetnosti i fotografije, kao jedinu objavu na društvenim mrežama na kojoj se nalazi njegova slika, stavio je onu iz hrvatske putovnice, i to iz vremena kad je bio dječak.

Životni put

Na fotografiji se, uz datum rođenja, 21. kolovoza, nazire i da je rođen tijekom ‘80-ih godina, što bi značilo da je od svoje voljene Chloë mlađi desetak godina te da je u Zaprešiću živio na adresi Trg mladosti. Kako bilo, Mačković nema veze s hollywoodskim glumačkim svijetom, a svoj je životni put pronašao u umjetnosti, te je, čini se, u američkim umjetničkim krugovima prilično cijenjen. Na poziciji ravnatelja njujorške umjetničke galerije Karma, smještene na Manhattanu, je, stoji u podacima na stranici LinkedIn, od 2011. godine.

A iako se ne radi o velikoj galeriji, ona je svoje istaknuto mjesto imala na lanjskom prestižnom sajmu umjetnina Miami Art Basel Fairu u Miamiju, gdje su sudjelovali s djelima cijenjenih imena kao što su Alex De Corte, Henni Alftan i Woody De Othello, čija djela drže cijenu između 10.000 i 200.000 dolara, navodi list The Art Newspaper. Premda se ovaj galerist hrvatskog porijekla druži s prilično poznatim licima američke javne scene, sam je prilično samozatajan i jako drži do svoje privatnosti, pa tako niti jedan profil društvenih mreža, a aktivan je na LinkedInu i Instagramu, ne sadrži niti jednu njegovu aktualnu fotografiju.

A, kako izgleda, ljubav života glumice i zvijezde “American Horror Story” i filma “The Act” otkrio je portal TMZ snimivši ih zajedno u romantičnoj šetnji New Yorkom, kad je po trudničkom trbuhu postalo jasno da će Chloë Sevigny prvi put postati majka. Tijekom šetnje Siniša je u jednom trenu nježno pogladio glumičin trbuh. Par je u vezi nešto više od godinu dana te uživaju u zajedničkim trenucima.

Primjerice, za glumičin rođendan, 18. studenoga, Mačković i Chloë, vidljivo je iz fotografija na njegovom Instagramu, uživali su u večeri, ispijanju martinija, a bila je to prilika i da je Siniša upozna s nekim od svojih prijatelja. Trudnoću su dosad, kao i svoju vezu, uspješno držali podalje od očiju javnosti, no budući da je glumica već u petom mjesecu i beba stiže na proljeće, više nema smisla skrivati sreću.

17. travanj 2024 01:08