StoryEditorOCM
Zadar plusVELIKE MUKE

Zadarskoj starleti Avi Karabatić ukrali Instagram profil, pa na njemu objavljivali lascivni sadržaj: ‘Znam tko bi to mogao biti‘

Piše PSD
19. siječnja 2021. - 19:17

Starleta Ava Karabatić od studenog prošle godine muku muči sa svojim Instagramom. Naime, nepoznati počinitelji ukrali su joj profil na kojem je imala preko 100.000 pratitelja te su tamo objavljivali lascivni sadržaj. On je u međuvremenu blokiran, a Ava utjeruje pravdu, piše Net.hr.

Neutješna Ava Karabatić je izjavila "Uzela sam tri odvjetnika. Nemam nikakve veze s ovim… Sutra idem u policiju. Prijavit ću ih."

Ava je rekla kako osjeća veliki pritisak jer se danas živi od društvenih mreža.

Kradljivci su njen profil preimenovali u “Balkanski modeli”, a starleta je sve to prijavila policiji i u međuvremenu otvorila novi Instagram profil. Početkom studenog medijima je otkrila kako je vjerovala pogrešnoj osobi.

image
Bozidar Vukičević/Cropix

“Prije 15 dana se sve dogodilo, znam tko je, ali nikoga ne želim otkrivati za sada. Uzela sam tri odvjetnika. Nemam nikakve veze s ovim profilom, sutra idem u policiju. Ovo je za tužbu. Nedopustivo je da me netko ovako blati, ukraden mi je identitet i ovo je velika prevara. Dobit će veliku kaznu od 20.000 eura, naravno, ako sud presudi u moju korist”, kazala je tada.

22. travanj 2024 17:39