StoryEditorOCM
Zadar plusHRVATSKI DIZAJN

Zadarska glumica Tihana Lazović zablistala na crvenom tepihu u Veneciji: njen look je čak i talijanski Vogue uvrstio među najbolja izdanja

Piše Stil
7. rujna 2021. - 12:29

Zadarska glumica Tihana Lazović trenutno boravi u Italiji na 78. filmskom festivalu u Veneciji gdje je zablistala u odličnom izdanju kojeg potpisuje hrvatska dizajnerica Lana Puljić koja stoji iza brenda Lokomotiva, piše Stil.

Tihana je jedna od najuspješnijih domaćih glumica mlađe generacije čiji su rad prepoznali i inozemni autori pa je tako dobila uloge i u stranim produkcijama. Na festival je stigla povodom premijere filma 'Paunov raj' talijanske redateljice Laure Bispure.

Crvenim tepihom se prošetala u jako zanimljivoj modnoj kombinaciji. Odjenula je hlače visokog struka i ultra širokih nogavica koje su joj odlično pristajale, ali posebnu pažnju je privukao kratki sako naglašenih ramena u boji fuksije s crnim detaljima i dvostrukim kopčanjem. Glumica je izgledala dodatno kul jer je kosu ostavila pomalo razbarušenom i jer je nosila velike crne sunčane naočale.

image
Alfonso Catalano/Sgp/Profimedia

Lana Puljić, vlasnica i glavna kreatorice Lokomotive, i Lazović godinama surađuju, a glumica je njen dizajn nosila i na premijeri filma 'Zvizdan' Dalibora Matanića u Cannesu tako da je njihov odnos prava sinergija. Tihani Lanin dizajn super paše, a dizajnerica dobiva neprocjenjivu reklamu jer se njene kreacije nose na najprestižnijim crvenim tepisima.

Ovaj look nije ostao nezamijećen pa je čak i talijanski Vogue glumicu uvrstio među najbolje odjevene osobe s venecijanskog festivala uz bok slavnim imenima kao što su Penelope Cruz ili Jessica Chastain.

18. travanj 2024 20:10