StoryEditorOCM
Zadar plus‘DVIJE LEGENDE‘

Umirovljeni talijanski nogometaš Alessandro Del Piero posjetio Zadar pa zapjevao s Lukom Modrićem na terasi kafića: video oduševio fanove

Piše PSD
22. srpnja 2021. - 15:38

Umirovljeni talijanski nogometaš Alessandro Del Piero doputovao je u Lijepu našu. Prvo je posjetio Zadar i ondje se zabavio sa svojim kolegom Lukom Modrićem. Susretom s našim reprezentativcem i jednim od najboljih nogometaša svijeta pohvalio se na društvenim mrežama gdje je objavio video kako njih dvojica pjevaju na terasi kafića.

Video je sniman prednjom kamerom i prikazuje dvije nogometne legende. Modrić potiče Del Piera da s njim zapjeva. “Sing, sing,” kaže mu, a onda sam pusti glas uz pjesmu 'Zemlja dide mog' Meri Cetinić. Del Piero nije znao tekst, ali vidno uživa u društvu odlično raspoloženog Luke.

Fanovi bivšeg talijanskog reprezentativca oduševljeni su snimkom, a neki su pisali i da im se čini da su nogometaši malo 'pod gasom'.

image
Luka Gerlanc/Cropix

Del Piero je u Zadar doputovao kako bi prisustvovao konferenciji za medije u hotelskom resortu Punta povodom predstavljanja Nogometnog kampa za djecu u Hrvatskoj, Italia Soccer Camp 2021. Na predstavljanju su uz njega bili i Modrić i izbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić.

18. travanj 2024 18:00