StoryEditorOCM
Zadar plusIZ DALEKE KINE

Posedarka Ana Juričević dobila poseban post na društvenim mrežama prestižnog ženskog udruženja: "Kad radiš ono što voliš, ništa ti nije teško"

Piše MGM
6. travnja 2021. - 15:04

Posedarki Ani Juričević ovog je mjeseca posvećen poseban post na društvenim mrežama prestižnog ženskog udruženja SheUp koje u Kini okuplja žene u businessu. Svaki mjesec posvećen je jednoj pripadnici ljepšeg spola koje rade na određenim pozicijama ili na neki način pridonose zajednici, odnosno rade nešto prepoznatljivo.

Upravo je za travanj odabrana naša Ana koja već dvije godine, zajedno sa zaručnikom Antom Klancem, živi i radi u  kineskom gradu Hangzhou i o kojima smo već pisali

Prošle je godine Ana postala i voditeljica GGI (Girl Gone International Global Community), zajednice koja okuplja žene strankinje u toj najmnogoljudnijoj zemlji svijeta.

- Ova me vijest zaista sam se pozitivno iznenadila! SheUp je vrlo kvalitetna zajednica koja okuplja preko 500 žena diljem Kine, što domaćih što strankinja, koje povezuje business na ovaj ili onaj način. Do sada sam posjećivala nekoliko njihovih evenata i stvarno mi je bilo izuzetno drago kad su mi iz njihovog marketing tima javile da bi vrlo rado posvetile poseban post mojoj kolegici Australki Lydiji i meni s naglaskom na naš rad koji radimo kao GGI community u Hangzhou – napisala nam je Ana iz daleke Kine te dodala kako je ovaj post još posebniji s obzirom na to da je tamo konkurencija zaista ogromna te je velik broj žena uključeno u razne projekte.

- Iako nekad stvarno nije lako i vrlo je zahtjevno sve to žonglirati, i posao, i privatan život, i moju ulogu u GGI zajednici, u svemu tome zaista uživam, pa se nađe snage za sve – zaključila je svestrana Ana.  

18. travanj 2024 11:15