StoryEditorOCM
Zadar plusPONOVNO NEGATIVAN

Ivanišević: "Zadre, hvala ti što si mi mjesec dana bio sjajan domaćin, zbližili smo se na još posebniji način. Vidimo se u nekim ljepšim okolnostima"

Piše Zadarski.hr
13. srpnja 2020. - 16:54

"Nakon dva negativna i dva pozitivna testa, došao je na red moj omiljeni, peti set. A znate da sam uvijek bio nezgodan u petom setu... Napokon negativan i napokon mogu na slobodu nakon tri tjedna izolacije- napisao je na svom Facebook profilu Goran Ivanišević koji je konačno izašao iz karantene nakon pozitivnog testa na korona virus. 

Kako se i pretpostavljalo, cijelo vrijeme izolacije naš teniski as proveo je na zadarskom području, što je Ivanišević i potvrdio u objavi na svojoj službenoj stranici. 

 "Veliko hvala @falkensteiner_hotels i osoblju koje mi je kuhalo i nosilo hranu, posebno gospođi Ljubici. Veliko hvala i doktorima na brizi, a posebno hvala i jednom ludom Šibenčaninu, prepoznat će se sam! Zadre, hvala ti što si mi mjesec dana bio sjajan domaćin, sad smo se zbližili na još posebniji način. Vidimo se u nekim ljepšim okolnostima, ali ipak ne tako skoro   Čuvajte se, ljudi, a svim zaraženima što brži oporavak- napisao je Ivanišević. 

18. travanj 2024 12:02