StoryEditorOCM
Zadar plusPOZNATO TV LICE

Ivana Paradžiković skinula se u badić i otkrila na kojem otoku ljetuje: ‘Uvijek po suncu biram smjer‘

Piše Jutarnji.hr
29. lipnja 2021. - 11:58

Uvijek po suncu biram smjer - napisala je na Instagramu Ivana Paradžiković (40), nekadašnja voditeljica i urednica emisije 'Provjereno' Nove TV.

Podijelila je s pratiteljima video snimku načinjenu dronom, snimljenu oko svjetionika na Velom Ratu, najsjevernijem dijelu Dugoga otoka.

U pozadini se čuje glazba starog dobrog hita Zvonka Špišića 'Milioner', no ono što je najviše privuklo pažnju ipak je to što Ivana na fotografiji pozira u jednodijelnom crom kupaćem kostimu koji joj stoji kao saliven i ističe njezinu vitku figuru dok ona pozira sa sunčanim naočalama na nosu. Riječ je o kupaćem kostimu s naramenicom na jednom ramenu i prorezom na struku iz lanjske kolekcije mondnog brenda Karl Lagerfeld.

Snimka je u nepuna dva sata od objave pregledana gotovo pet tisuća puta, a komentatori su puni komplimenata poput: "Kako ti obaraš Ivana, nekome će srce stati", "Najdraže lice TV ekrana", "Senzacionalna slika", "Prezgodna si i prelijepa kao uvijek"...

Oglasila se i modna dizajnerica Matija Vuica:

- Jao, divno, a ti goriš - poručila je novinarki koja je po odlasku s Nove TV uspješno magistrirala na Sveučilištu Sjever u Varaždinu, smjer odnosi s javnošću, a ubrzo nakon toga je po prvi put nastupila u javnosti te se pojavila u ulozi moderatorice na panelu 'Turistička sezona: Hot or Not? Pogled izvana - kako sezonu vide diplomati i strani blogeri?'.

Podsjetimo, Paradžiković je na Novoj TV radila od 2003. godine, a od 2009. počela je raditi i nešto kasnije i uređivati 'Provjereno'. S te televizije otišla je početkom svibnja pod dosad još nerazjašnjenim okolnostima, a otada je u svakom od svojih pojavljivanja u javnosti zablistala s osmijehom na licu. 

image
Instagram/screenshot iz Videa
20. travanj 2024 06:26