StoryEditor
ViralNI SLUČAJNO KOPIRATI

Ona je smislila svoj oklop protiv virusa: probila je rupe za ruke, šiša i boja mušterije, čak i čupa obrve! Milijuni brišu suze uz snimke ove frizerke

Piše M.K.
27. ožujka 2020. - 09:07
Ilustracija/Shutterstock

Video snimke koje je na svom Facebook profilu objavila zaposlenica frizerskog salona u nizozemskom gradu Ossu postale su najveći hit na društvenim mrežama.

Otkad su videa na Facebooku počela slijediti jedan drugog pogledalo ih je više od 2, 8 milijuna ljudi.

Ekipa, sudeći po komentarima i emotikonima kojima prate objave, briše suze od smijeha uz urnebesna rješenja fizerke iz salona "Bella Rosa", koja se od potencijalne zaraze koronavirusom odlučila zaštitnim rukavicama i - kišobranom.

Crni kišobran je, naime, ovoj smjeloj Nizozemki poslužio kao divovska maska.

Nije da predlažemo ikome da se uz ovakvu "zaštitu" izlaže kontaktima s ljudima, za frizerke smo mirni jer su kod nas saloni zatvoreni, a i dovitljivoj junakinji videa iz Ossa od srca želimo da ne dospije u medije i statistiku uzbog ičeg drugog osim zbog snimki koje zabavljaju milijune.

Žvelta frizerka zaogrnuta kišobranom nastavila je, ne samo šišati i bojati kosu, nego i uređivati obrve. I to koncem kojeg drži provučenog kroz zube.

Djevojka u sjedalici može držati fige da majstorica svog zanata nije bila i prenositeljica virusa.

I sama je u jednom trenu komentirala praćena smijehom:

"Ovo ne ide dobro!".Kao što navodi i Daily Mail, frizerski i kozmetički saloni diljem Europe trebali bi biti zatvoreni, a jesu li vrata salona Bella Rosa još uvijek otvorena, nisu uspjeli doznati.

Izdvojeno

06. kolovoz 2020 12:57