StoryEditorOCM
ViralSLUŠAJTE STOŽER!

Miss Zadarske županije Iva Mijolović poziva sve na odgovornost: "Budite kući i uživajte u vremenu s obitelji!"

Piše Zadarski.hr
7. travnja 2020. - 11:00

Lijepa Iva Mijolović Miss Zadarske županije 2019. i druga pratilja Miss Hrvatske 2019. putem društvenih mreža pozvala je sve mlade ljude svoje županije kao i sve ostale da se pridržavaju uputa i pravila Stožera jer sigurnost i zdravlje nam svima moraju biti na prvom mjestu.   

- Pozivam sve da ostanu kod kuće jer jedino tako možemo zaustaviti širenje korona virusa, a posebno bih pozvala mlade ljude da budu odgovorni jer svojim savjesnim ponašanjem moramo biti uzor i primjer svima . Uvijek sam bila ponosna na svoj grad Zadar i svoju županiju i sad je vrijeme da pokažemo svi skupa zajedništvo te da vjerujemo stručnjacima epidemiološke struke i infektolozima te Stožeru jer samo tako ćemo pobjediti u ovoj bitki, a sve što moramo je ostati doma - izjavila je Iva.  

Naglasila je kako su nam mjere sigurnosti svima dale prostora za razmišljati što i kako dalje, no dale su nam i nešto što je najveće bogatstvo na svijetu - provesti više vremena sa svojom obitelji.

image
Jure Miskovic/Cropix

Otkad je postala Miss Zadarske županije lijepoj Ivi život se promijenio preko noći jer je u kratkom vremenu postala traženo lice modne scene,a stalno je na relaciji Zadar - Zagreb gdje ju svako malo možemo vidjeti na nekom od modnih snimanja.   

- Da zaista mi se život promijenio otkad sam pobijedila i svakoj djevojci bih savjetovala da se prijavi na izbor jer svi smo kao jedna velika obitelj koja je uvijek tu za svoje članove. Nažalost, zbog novonastale situacije s korona virusom, sve je stalo i nema više modnih događanja, ali smo zato dobili vrijeme koje možemo iskoristiti za druženje sa obitelji uz puno razgovora koje smo možda prije propuštali, uz veselje i smijeh koji će nam obogatiti živote jer užurbani prijašnji način življenja, priznali ili ne, nam nije to dozvoljavao  - zaključila je Iva. 

24. travanj 2024 13:32