StoryEditorOCM
ViralNE ŽELE RISKIRATI...

Koronavirus im je poremetio planove: Katy Perry i Orlando Bloom odgodili su vjenčanje i drugi put  

Piše Gloria.hr
6. ožujka 2020. - 18:53
Sudbonosno 'da' silno su željeli izreći u Japanu ovoga ljeta, ali to se, po svemu sudeći, neće dogoditi.Getty Images

Slavni par imao je plan organizirati vjenčanje ispred 150 pomno izabranih gostiju. Sudbonosno 'da' silno su željeli izreći u Japanu ovoga ljeta, ali to se, po svemu sudeći, neće dogoditi.

"Jako sam uzbuđena i sretna. To je tajna koju sam najdulje morala čuvati. Odlučila sam vam sretnu vijest izreći putem glazbe", rekla je pjevačica Katy Perry nakon što nedavno objavila pjesmu "Never Worn White" u kojem ponosno pokazuje trudnički trbuščić.

Zaljubljeni par najprije je započeo s organizacijom vjenčanja za prosinac 2019, ali onda su u procesu shvatili da zapravo žele ljetno vjenčanje u Japanu koji za njih ima posebno značenje. Naime, tamo su se pomirili na dočeku Nove godine 2018. nakon kratkog prekida, no sada im je neizvjesnost oko koronavirusa poremetila planove.

image
nedavno je objavila pjesmu "Never Worn White" u kojem ponosno pokazuje trudnički trbuščić
Instagram Screenshot

Glumac i pjevačica zaručili se na Valentinovo 2019. vozeći će u helikopteru, a romantične detalje glazbenica je odala gostujući u jednoj radijskoj emisiji. Osim što je dobila zadivljujući prsten cvjetnog oblika koji je procijenjen na čak pet milijuna dolara, njezin zaručnik organizirao je i tulum koji će uvijek pamtiti.

"Poveo me u helikopter i tamo me zaprosio. Nakon toga sletjeli smo na zgradu, spustili se niz stepenice, a tamo su nas čekali članovi obitelji i prijatelji i hrpa cvijeća. Nikada nisam vidjela više cvijeća. Bilo je slično kao kad Kanye kupi cvijeće za Kim. Sve u svemu, divan je i volim ga jako puno.", rekla je pjevačica o svom budućem suprugu Orlandu Bloomu.

Romantičnu vezu započeli su još 2016., nakon što se Katy Perry razvela od Russella Branda, a Orlando Bloom od manekenke Mirande Kerr. Nakon godinu dana veze odlučili su krenuti svatko svojim putem, a ponovno su se 'spojili' u Japanu koji za njih zauvijek imati posebno značenje.

25. travanj 2024 12:46