StoryEditorOCM
TribinaPISMO ČITATELJA

Kroz Sveti Petar gradili biciklističku stazu i – zaboravili vratiti tablu s nazivom mjesta! A vozači u selo ulaze sa 100 na sat...

Piše Zadarski.hr
29. lipnja 2020. - 10:22

Na ulazu u mjesto Sveti Petar iz smjera Turnja već danima po strani stoji odbačena tabla s istoimenim nazivom mjesta, piše naš čitatelj koji nam je poslao i dvije fotografije.

-Tabla je privremeno uklonjena za vrijeme izvođenja radova tvrtke Colas koja je izvodila radove izgradnje biciklističke staze kroz mjesto Sveti Petar i po dovršetku radova nije vraćena na staro mjesto. Netko je tablu nedavno pronašao u grmlju i prislonio na stablo masline kako bi bila uočljiva vozačima koji ondje bezglavo jure gotovo 100 km/h jer uopće nemaju predodžbu da ulaze u naseljeno mjesto gdje je ograničenje brzine 50 km na sat i tako ugrožavaju pješake i ostale sudionike u prometu.

Zanimljivo da ovaj propust nisu uočili niti djelatnici tvrtke Colas, nadzorni inženjeri, cestari ni policija koji su svi zaduženi za brigu o stanju sigurnosti u cestovnom prometu, upozorava naš čitatelj nadajući se da će netko ipak reagirati.

20. travanj 2024 14:17