StoryEditor
TribinaOSVRT NA NASTUP

Kalmeta ‘opleo‘ po Bernardiću: To je tipični politički autogol! Umjesto argumentirane rasprave, iznio je niz izmišljotina...

Piše Zadarski.hr
27. svibnja 2020. - 17:05
IlustracijaLuka Gerlanc/HANZA MEDIA

Predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Božidar Kalmeta se na internetskim stranicama zadarskog HDZ-a osvrnuo na istup šefa SDP-a Davora Bernardića koji se prikazivao na HTV-u. Reagiranje Božidara Kalmete prenosimo u cijelosti.

Predsjednik ŽO HDZ-a Božidar Kalmeta osvrnuo se na sinoćnji istup šefa SDP-a Davora Bernardića na HTV-u koji je, na HTV-u koji je, u maniri političkog početnika, bez jasnih argumenata kritizirao rad Nacionalnog stožera civilne zaštite.

"Nastup Davora Bernardića bio je tipični politički autogol. Umjesto argumentirane rasprave, Bernardić je iznio niz izmišljotina kojima je pokušao obezvrijediti rad Nacionalnog stožera. Za razliku od njega, koji je na početku svjetske pandemije banalizirao ozbiljnost situacije, Vlada Republike Hrvatske je zajedno s epidemiolozima i strukom, od prvog dana poduzela sve odgovarajuće mjere da se zaustavi širenje koronavirusa. Upravo zahvaljujući pravodobnoj reakciji Stožera, ali i odgovornom ponašanju građana virus je stavljen pod kontrolu. Da stvari budu jasnije, Bernardić je tu činjenicu čak neizravno i priznao u jednom dijelu istog razgovora, a da ni sam nije shvatio, dok mu voditelj na to nije ukazao. Sigurni smo da je on na dobrom putu da, uz ovakve izjave, još snažnije uvjeri hrvatske građane koliko je nekompetentan premijerski kandidat, što je uostalom i potvrdilo novo istraživanje Crobarometra prema kojemu Bernardić čak ni među biračima SDP-a nije među tri prva političara", istaknuo je Kalmeta.

#HDZ#SDP#ZADAR

Izdvojeno

06. srpanj 2020 16:42