StoryEditorOCM
SportHT PREMIJER LIGA

Zaostala utakmica Split - Sonik Puntamika: “Ranjeni" Split iskupio se na Punti!

Piše Ivica GJERGJA
21. travnja 2021. - 10:51

U zaostaloj utakmici 28. kola HT Premijer lige Split je na Gripama svladao Sonik Puntamiku sa 105:70 (16:24, 30:13, 30:17, 29:16). Gosti su u početku susreta pružili dobar otpor, Tomislav Cvitković je ukupno postigao 21 koš, imao dobru ruku i vukao svoje. No domaća momčad je zaigrala agresivnije i bolje te dobro „naprašili“ „Puntu“. Evo što su nakon utakmice kazali treneri.

- Znali smo da je ova utakmica potencijalan hod po tankom ledu, Split je bio ranjen i morao se iskupiti protiv nas. Odigrali smo kvalitetno prvo poluvrijeme, ali teško smo se nosili sa Splitovom visokom linijom i to se vidjelo u 30 skokova razlike. Igračima nemam što zamjeriti, ne može se protiv ove širine Splitovog rostera, rekao je pomoćni trener Sonik Puntamike, Stipe Kuliš.

- Trebala nam je ovakva utakmica, neke igrači smo odmorili, neke vratili u život. Osim prve četvrtine, reakcija moje momčadi je bila zadovoljavajuća. Marčinković je dobio udarac, ali vjerujem da će sve biti u redu, Pavle je čvrst momak. Zaslužena naša pobjeda, kazao je Splitov trener, Mile Karakaš.

19. travanj 2024 18:34