StoryEditorOCM
SportTREĆA NOGOMETNA LIGA

Zadar i Primorac igraju doma, Vitezovi gosti Jadrana LP!

Piše Ivica Gjergja
7. rujna 2021. - 14:38

U srijedu se igra prekovremeno kolo ove lige. Prema svim izvješćima HNK Zadar je odigrao vrlo dobru utakmicu u prošlom kolu u Opuzenu sa prošlogodišnjim prvakom Neretvancem. I ovim putem im se zahvaljuju na gostoprimstvu. Doma su Zadrani donijeli bod, a u srazu sa Zmajem iz Makarske na Stanovima očekuju sva tri. Pripreme za taj susret su dobro odrađene, pa je za očekivati dobar 'hod' po bodovnoj ljestvici.

- Mi smo gospodari i gazde na našim Stanovima. Znamo sve kvalitete Zmaja (M), no nakana nam je „porezati mu krila“ i osvojiti sva tri boda. Za to ćemo se svi dobro založiti i našim gledateljima pokloniti dobru igri i dakako pobjedu -  rekao je prvi „topnik“ Zadra Vlatko Blažević:

Primorac nije ušao u sezonu onako kako su se nadali u stručnom stožeru te u upravi iz razloga što su im se četiri – pet igrača ozlijedilo, a jedan nema pravo igrati u susretu sa Vodicama jer je isključen. „Okrnjeni“ ići će doma na pobjedu u srazu sa Vodicama, a svi oni koji su unutra su puni optimizma i vjeruju da će dohvatiti tri boda. Jedan od najstandarnijih vratar Mate Stojanov kazao je:

- Vjerujem da će pored „nesreće“ koja nas je zahvatila sa povredama suigrača, svi koji budu u prvih 11 kao i pričuve dati svoj maksimum jer pobijediti se treba i mora. Znam da su Vodice ojačane no mi izbora nemamo nego uzeti tri boda, kratko je kazao Stojanov.

U HV Posedarju je atmosfera 'za pet' nakon dvije pobjede u prvenstvenom natjecanju u ovoj ligi. Lijepo je biti na čelu liste najboljih i dijeliti to mjesto sa svojim sljedećim protivnikom iz Ploča, Jadranom LP. To će biti derbi u koga „Vitezovi“ ulaze maksimalno pripremni, nemaju što izgubiti, a svojom poznatom borbenošću i napadačkom igrom mogu mnogo dobiti.

image
TREĆA HRVATSKA NOGOMETNA LIGA
Ivica Gjergja

- Poznato je da nas u Pločama očekuje jedno od najtežih gostovanja u ligi i jedna od momčadi koja cilja na sam vrh lige, uostalom i sad dijelimo prvo mjesto. Svjesni smo svoje kvalitete i svaku utakmicu idemo na pobjedu, nakon odličnog ulaska u prvenstvo s maksimalnih šest bodova. Na krilima dobre atmosfere u momčadi putujemo u Ploče po sva 3 boda, našim navijačima koji su nam velika podrška svaku utakmicu možemo obećati da ćemo dati sve od sebe od prve do zadnje minute i da se u Posedarje vratimo pjevajući uz pobjednički niz, rekao je igrač Jure Ivandić.

**Zadar – Zmaj (M) igra se na Stanovima u 16,30 sati. Sudac: Luka Liković. Pomoćnici: Romano Radonić i Tino Babić. Delegat: Neven Lelas.

**Primorac – Vodice igra se u Biogradu u 16,30 sati. Sudac: Mirko Odrljin. Pomoćnici: Ante Pavlinović i Ivan Taraš. Delegat: Domagoj Čelić.

**Jadran LP – HV Posedarje igra se u Pločama u srijedu u 16,30 sati. Sudac: Teo Pavić. Pomoćnici: Ivan Kalinić i Marin Barić. Delegat: Jakov Bilić.

25. travanj 2024 17:44