StoryEditorOCM
SportTREĆA HNL JUG 4.KOLO

U Posedarju „razbiti“ Kamen, u Biogradu zaustaviti Jadran LP

Piše I.Gjergja
15. rujna 2020. - 14:57

U ovom kolu predstavnici županije Zadra u Trećoj HNL-Jug, HV Posedraje i Primorac igraju na domaćem terenu. Kod „Vitezova“ gostuje Kamen iz Ivanbegovine, dok će u Biograd na igralište Kazimir i Silvio „sletjeti“ trenutno prva momčad na ljestvici Jadran LP.

Obe gostujuće momčadi su dobre, ostaje domaćinu da upregnu sve snage kako bi upisali nove bodove. Prema onome što se zna oba županijska trećeligaša su dobro odradili pripreme, spremni su za susrete i očekivati je na oba mjesta dobar „fajt“ dakako uz pridržavanje fer i korektnog odnosa na terenu, a van njega uz pridržavanje svih epidemijoloških mjera. Kamen treba „razbiti“ u Posedraju odigrati najbolje što se može uzeti nove bodove u drugoj domaćoj utakmici ove sezone. Poznata je situacij vezano za Korona virus, na stadion se možemo primiti samo 233 osobe, odnosno 1/3 kapaciteta. Svi gledatelji biti će evidentirani prilikom kupnje karte od službenih osoba. Pak Jadrana LP treba zaustaviti. Vjerujemo da su za to spremni „vitezovi“ i „primorci“.

- U prvom redu kako smo igrali, kako smo stajali i što smo sve na terenu pokazali u posljednje dvije utakmice, kupu sa Rudarom (120 minuta) i prvenstvu u srazu sa Kamenom osobno sam zadovoljan, dakako ne i rezultatom. Vidljiv je napredak u igri, a kako smo ojačani u posljednjih nekoliko dana sa tri nova igrača vjerujem da će se i efikasnost popraviti. Idemo svim raspoloživim snagama na Jadrana LP, koji je odlična momčad, a i fizički odlično spremljena, mojim dečkima vjerujem i nadam se dobroj igri i dakako rezultatu. Naš napadač Luka Vodopija koji je dugo izbivao zbog ozljede počeo je ulaziti u igru, a Stipe Banić se dobro sprema, ako bude trebati tu su i njih dva, jednostavno sam optimist - kazao nam je trener Primorca Mirko Labrović.

**Susret HV Posedraje – Kamen igra se na igralištu „Gordan Demo“ u Posedarju u 16,30 srijeda. Sudac: Jurica Matoš. Pomoćnici : Stipe Brajković i Ante Pavlinović.

**Susret Primorac – Jadran LP igra se na igralištu Kazimir i Silvio u 16,30 sati srijeda u Biogradu. Sudac: Paško Mandić. Pomoćnici: Miroslav Ćalo i Ante Proso.

24. travanj 2024 16:58