StoryEditorOCM
SportKK ZADAR

Sportskom direktoru Branimiru Longinu istekao trogodišnji mandat, ali nastavlja pomagati treneru Veljku Mršiću

Piše Zadarski.hr
1. srpnja 2020. - 12:04

Zaključno s jučerašnjim danom, sportskom direktoru KK Zadra Branimiru Longinu istekao je mandat u trajanju od tri godine. Direktor Košarkaškog kluba Zadar Željko Žilavec iz tog razloga pojasnio je postojeću situaciju i zadane ciljeve uoči nove sezone, objavili su iz KK Zadar.

-Pripreme i sve predradnje prije nove sezone 2020/21 u punom su jeku, a dosadašnji sportski direktor Klubu se stavio na raspolaganje te pomaže u radu koliko god je potrebno i moguće u ovom trenutku, poručio je Željko Žilavec.

Fokus Košarkaškog kluba Zadar s nedavno predstavljenim značajnim pojačanjima u trenerskom stožeru, Veljkom Mršićem i njegovim glavnim pomoćnikom Ivanom Perinčićem maksimalno je usmjeren prema novoj sezoni kako bi istu dočekali spremni i u narednom periodu zaokružili roster prve momčadi novim pojačanjima.

Upravo iz tog razloga dosadašnji sportski direktor Branimir Longin aktualnom izborniku i njegovom pomoćniku pomaže u pogledu što je bolje aklimatizacije na nove pozicije u glavnom gradu košarke i svojim angažmanom nastoji pomoći isključivo za dobrobit Kluba.

-Obzirom na brojne upite i popriličan interes javnosti oko tekućih stvari vezanih uz Klub ovim putem poručujem kako ćemo, kao što je i do sada uvijek bio slučaj, pravovremeno obavještavati zadarske navijače o svim novostima i aktualnostima vezanim uz Košarkaški klub Zadar,  istaknuo je direktor Košarkaškog kluba Zadar.

20. travanj 2024 01:14