StoryEditorOCM
SportODMOR U DALMACIJI

Splitska gimnastičarka ozbiljno konkurira za titulu najljepše hrvatske sportašice. Pogledajte njene vruće fotografije s ljetovanja, sve će vam biti jasnije...

Piše PSD
22. kolovoza 2021. - 13:27

Splitska gimnastičarka Ana Đerek koja se nedavno vratila s Olimpijskih igara u Tokiju polako, ali sigurno napreduje prema tituli najzgodnije hrvatske sportašice. Njene ljetne fotografije u kojima pokazuje savršeno isklesano tijelo oduševljavaju pratitelje na Instagramu kojih trenutno ima 24 tisuće. Prekrasna Splićanka kolovoz je iskoristila za odmor pa je tako bila u Istri i Dalmaciji, a posjetila je i Veneciju.

Inače, Olimpijske igre u Tokiju bile su njeno drugo sudjelovanje na tom najvažnijem sportskom natjecanju što je sjajno s obzirom da je Ana Đerek u izrazito mladim godinama.

- Sve je nekako prebrzo prošlo. Brzo mi je došlo natjecanje, još brže je prošlo. Još uvijek mi se nisu slegnuli svi dojmovi, da točno znam što mislim o svemu. Ja sam zadovoljna. Znam da sam napravila par sitnih greškica, tako da sam mogla možda odraditi i bez njih, ali rijetki su savršeni.

Nije bilo većih pogrešaka. Pokazala sam na parteru da to mogu biti stara ja. Došla sam u 98 najboljih gimnastičarki na svijetu, u najveće natjecanje na svijetu, u sportu koji rade milijuni. Tako da bez obzira što nemam medalju ili finale, ja sam zadovoljna. Igre mi posebno znače, više od nekih drugih rezultata sigurno - kazala je nedavno prilikom povratka iz Tokija.

20. travanj 2024 12:45