StoryEditorOCM
SportNAKON ZAOSTALE UTAKMICE TREĆE HNL-JUG, ZADAR – JUNAK

Simunić: “Živimo u klubu kao obitelj i pobjeđujemo“!

Piše I.G.
28. ožujka 2018. - 23:00
Simurina plavi.JPG

Odigrana posljednja dva kola, onim u Korčuli protiv Zmaja i jučer na Stanovima sa Junakom umnogome je „ojačao“ bodove, ali i broj postignutih zgoditaka.

U ove dvije ukupno osam što je izuzetno dobar prosjek po susretu. Samim time Zadar se „digao“ na ljestvici na četvrtom je mjestu i dijeli ga sa Jadranom LP sa 34 boda. U srazu sa Junakom krenuli su od prve minute u napad te u nizu postigli četiri zgoditka. Svakako da su svi u klubu očekivali ovakav rasplet događanja da se dobije Junak u zaostalom kolu.

Nakon susreta sa Junakom, trener Vjeran Simunić došao je na svoje, a kako je vjerovao svojim dečkima na terenu kazao je:

-Kao što znate mi ćemo u kratkom vremenskom razmaku odigrati tri utakmice koje su nam izuzetno važne. Nakon Korčule gdje smo trebali pobijediti i pobijedili, danas smo imali praktički istu situaciju i opet smo uspjeli doći do slavlja. Sad igramo još jednu utakmicu u subotu i ako Bog da i opet ćemo pobijediti. Imamo cilj osvojiti iz ove tri utakmice devet bodova, a šest smo ih već uzeli. To je sve kao domino, kad padne prvi ostali padaju redom. Vjerujem kako ćemo ovaj tjedan završiti s pobjedom protiv Imotskog i onda se početi spremati za Neretvanac. Nadam se da ćemo u novom Uskrsu uskrsnuti i mi i krenuti po nove pobjede. Mi smo već nekoliko dana u karanteni. I oni koji igraju i oni koji ne igraju. Živimo kao jedna obitelj. Ići ću osobno pogledati Imotski sad ovo kolo kako igra i nadam se da ćemo se dobro pripremiti za njih i uspjeti i na toj utakmici doći do tri boda. Ali to je samo “pinkica” u mozaiku kojeg moramo posložiti do kraja. Čestitam svojim igračima na osvojena tri boda koja su u ovom trenutku najvažnija. Drago mi je i da smo u ovom trenutku postali momčad koja je postigla najviše golova u ovom natjecanju, pričao je zadovoljni Simunić.

20. travanj 2024 02:56