StoryEditorOCM
SportSPORAZUMNI PREKID

Raskid ugovora dobio trener Jusup, a svega četiri igrača KK Zadra imaju opciju za novu novu sezonu

Piše Dražen Žura
7. travnja 2020. - 12:52

Kako je bilo i najavljeno iz Košarkaškog kluba Zadar, kroz ovaj tjedan može se očekivati završetak posla vezanog uz sporazumni raskid ugovora s igračima i trenerom Danijelom Jusupom.

Shodno najavama, a nadajmo se što skorije, nakon što nestane ugroza nastala pandemijom koronavirusa, novim ugovorima se prema stavkama koje su uglavljene u ovima koji se raskidaju, svega četiri igrača imaju i opciju za novu novu sezonu: Karlo Uljarević, Martin Junaković, Dominic Gilbert i Jan Palokaj.

Ovisno o financijskoj  situaciji, odnosno, kakvu će viziju imati novi stručni stožer, tako će se posložiti nova momčad. Podsjetimo, odluka je Nadzornog odbora da se svima koji u participirali u radu s prvom momčadi, ukidaju primanja za travanj, svibanj i lipanj.

- Mi smo napravili prijedloge  sporazumnog rskida ugovora i poslali ih igračima, trenru i agentima. Mogu reći da smo naišli na skroz pozitivne reakcije , prihvaćeno je sve što smo i usmeno dogovorili ranije, tako da ćemo kroz dan ili dva imati čistu sliku – kazao je Željko Žilavec - direktor KK Zadar.  

19. travanj 2024 06:29