StoryEditorOCM
SportADRIA TOUR 2020.:

FOTO - Puno smijeha i dobrog tenisa na prvom egzibicijskom teniskom meču na Višnjiku

Piše Dražen Žura
19. lipnja 2020. - 19:23
Zadar, 190620. Sportski centar Visnjik. Otvorenje Adria tour Zadar, egzibicijski mec turnira u parovima - Novak Djokovic, Olga Danilovic i Borna Coric, Ana Konjuh.Jure Miskovic/Cropix

Sunce je nemilice pržilio, što je možda razlog zašto se na tribinama Višnjika, na ekshibicijskom meču mješovitih parova,  u prigodi otvaranja teniskog megaspektakla Adria Toura 2020, nije pojavilo više gledatelja. Ili, može i ovako: podosta je onih koji su VIP i sponzorske ulaznice spremili u škafetin kao trajnu uspomenu. Ili su neki odlučili energiju sačuvati za iduća dva dana  u kojem će se sučeliti vrhunski majstori tenisa.

Ekshibicija? Dobra zabava jer su na jednoj strani mreže stajali Anja Konjuh i Borna Ćorić, dok su sučelice njima bili Olga Danilović i Novak Đoković.

image
Jure Miskovic/Cropix

Nemojte misliti da nije bilo pravih servisa. Žene su se pokazale dostojnim suparnicama i pljesak je ponajviše išao teniskim damama! Iz kuta je svoju simpatičnu primjedbu uputio tko drugi nego Goran Ivanišević

- Bolje bi bilo da njima dvijema pustite da igraju! - komentirao je dok je i publika imala svoje dosjetke, pa se može zaključiti kako se u opuštenom izdanju doista  pratilo meč iz kojeg su s "peharom" u ruci otišli, Olga i Novak! I onda su se pod zrakama sunca koje je nesmiljeno žeglo ogledali Đoković Team i Zverev Team, i to uz posve drukčija pravila, na trenutke su igrali četvorica protiv dvojice. 

image
Jure Miskovic/Cropix

Duhovitosti nije manjkalo, igralo se s fotoaparatom u ruci, sjedilo na stolici, pilo vodu i serviralo. Smijeh do suza! 

Pobjedu je uzela "domaća" Đokovićeva momčad. U subotu točno u podne također ekshibicijski meč igraju Dona Vekić i Olga Danilović.
 

Podsjetimo, večeras je u sklopu otvorenja Adria Toura i koncert Zlatana Stipišića Gibonnia i svjetski poznate pijanistice Lole Astanove. Lijepa Amerikanka velika je obožavateljica Hrvatske, a večerašnja glazbena noć u kojoj će od 21 sat nastupiti prije Gibonnija posebno je veseli.

- Jako sam uzbuđena i nestrpljivo iščekujem večerašnji nastup. Bit će to večer piano klasika ali i novih spojeva klasičnog i elektronskog zvuka koji ću s veseljem predstaviti. Ovo je moj prvi put u Zadru, jako mi se sviđa prekrasna priroda i hrana. Ljudi su vrlo srdačni i zaista uživam ovdje. Na Adria Touru navijat ću za Novaka Đokovića - istaknula je Lola Astanova.

24. travanj 2024 02:55