StoryEditorOCM
SportVRATAR U BODULIMA

"Ponosni smo što je Subašić odlučio jedan trening održati na našem igralištu!"

Piše ivica Gjergja
16. kolovoza 2020. - 18:56

„Najbolji golman na najljepšem igralištu na svijetu“ – tako je najavljen trening Danijela Subašića i prijatelja na igralištu Svetog Mihovila u Sutomišćici, a koji je opravdao očekivanja nogometnih sladokusaca. I tako je legendarni vratar Vatrenih, podsjeća portal Naši škoji, koji je bio jedan od ključnih igrača u pohodu na svjetsko srebro u Rusiji, održaojednosatni trening na igralištu Foša zajedno s još jednim vratarom poniklim u poznatoj zadarskoj školi, Krševanom Santinijem. Sve to pod budnim okom Tomislava Rogića Tumbe, stručnjaka koji je trenutno pomoćnik Igora Štimca u reprezentaciji Indije, a prethodno je bio trener vratara u Šahtaru, Zenitu, Club Bruggeu, Zadru, Hajduku i hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji. Nakon treninga Subašić je strpljivo dijelio autograme i fotografirao se s polaznicima škole nogometa Svetog Mihovila.

– Ponosni smo što je Subašić odlučio jedan trening održati na našem igralištu, a to doživljavamo kao još jedno priznanje radu našeg kluba. Bio je zadovoljan cjelokupnim boravkom na otoku, a naši mladi nogometaši mogli su uživo vidjeti vrhunski trening vratara. Hvala i Tomislavu Rogiću koji je bio jedan od inicijatora ove suradnje, a Krševan Santini je ionako uključen u rad našeg kluba tako da je i njemu, vjerujem, bilo zadovoljstvo sudjelovati na treningu. Kao što smo već navikli naše prijatelje i navijače, u skoroj budućnosti bit će još atraktivnih događanja na našem igralištu, poručio je Krešimir Jaklin, voditelj škole nogometa NŠK Svetog Mihovila i dodao:

- O Subi ne treba puno trošiti riječi, Santini je također poznati hrvatski golman! Rogić je jedan od najboljih hrvatskih trenera golmana koji je radio sa golmanima Zadru, Hajduku, Šahtjoru, Zenitu, Club Bruggeu i reprezentaciji Hrvatske, a trenutno je trener golmana u indijskoj reprezentaciji. Tomo Gluić je svojevremeno radio kao trener u našem klubi, a sada je trener golmana u mlađim kineskim uzrastima - zaključio je Jaklin.

19. travanj 2024 12:20