StoryEditorOCM
SportDEČKO IZ RTINE

Miočić se napokon javio: kratkom objavom otkrio zašto od njega ovog puta nećemo puno toga čuti

Piše Fightsite
11. lipnja 2020. - 10:15

Stipe Miočić posljednja dva dana bio je vrlo tih. Nakon što je u ponedjeljak svojom objavom na društvenim mrežama kratko otkrio da se spremaju velike vijesti, jučerašnju potvrdu datuma treće borbe protiv Daniela Cormiera do sada nije komentirao. Za razliku od njega, DC je već na više mjesta progovorio o tome te je otkrio kako će mu to sigurno biti posljednja borba u karijeri, ali i kako namjerava u njoj ušutkati Stipu Miočića te, kako je to slikovito objasnio, odjahati u suton, piše Fightsite

Miočić na to nije reagirao, a iz "Story" objave na Instagramu i Facebooku lako je zaključiti kako niti nema namjeru te da bi ovaj pripremni kamp s njegove strane mogao proći u tišini i bez obaziranja na to što govori Cormier. Znajući ga, odnosno znajući koliko voli biti u medijima te kako uostalom i radi medijski posao za UFC i ESPN, takvih će situacija sigurno biti, posebno jer je do borbe preostalo još punih 66 dana.

- Kada nešto gradiš u tišini, ljudi ne znaju što trebaju napasti - poruka je koju je Miočić ostavio, uz fotografiju lava u pozadini.

Sigurno je da će 15. kolovoza puno toga biti na kocki, posebno za Cormiera koji teško podnosi poraze i teško je zamisliti koliki bi mu problem bila činjenica da se umirovio s dva poraza u nizu od čovjeka kojeg je prvobitno nokautirao u prvoj rundi. Miočić će ovdje moći ući puno opuštenije. Gledajući da je pojas prvaka kod njega, stvara se dojam da on ima više toga za izgubiti. No, uzevši u obzir navedene činjenice, kao i to da iz prethodne borbe nosi pobjedu, on se može pripremati u miru. Posebno ako uistinu bude izbjegavao medijski rat s Cormierom. To bi ovog zapravo moglo posebno frustrirati.

16. travanj 2024 16:16