StoryEditorOCM
SportCRTICE IZ NOGOMETA:

Mihovil Jeronim Klapan u Bugarskom prvoligašu, NK Croacia na novom terenu, a treneru NK Primorca nedostaje igra 

Piše Ivica Gjergja
9. travnja 2020. - 12:44

Mihovil Jeronim Klapan u Bugarskom prvoligašu!

Lokomotiv iz Plovdiva (drugoplasirani klub bugarske prve lige) novo je odredište 24-godišnjeg Mihovila Jeronima Klapana. Dogovorena je dvogodišnja suradnja.

Podsjetimo, Mihovil je nogomet učio u NK Arbansima, a igrao je za Dalmatinca i Zadar. Prije Lokomitiv igrao je u slovačkom klubu Senice, a 2009. godine bio je i prvotimac Rijeke, da bi nakon toga otišao na posudbe u Italiju (Spezia). Nosi je i dres slovenskog Celja te Ankarana Slovačka i Opatije.

Prijelaz Mihovila u bugarski Plovdiv priznanje je i NK Arbansima i tamošnjoj školi nogometa.

image
Soccer/Football, Celje, First division (NK Celje - NK Ankaran), Mihovil Jeronim Klapan, 26-Aug-2017, (Photo by: Martin Metelko/M24.si)
Martin Metelko

  
NK Croatia iz Stankovaca uskoro na novom travnjaku  

Jedan od najstarijih i najstandardnijih nogometnih klubova iz Zadarske županije, NK Croatia iz Stankovaca, posredstvom općine i ljudi privrženih klubu uređuju nogometno igralište, točnije dobit će novi travnjak.

U Croatiji nisu prestali s aktivnostima iako se njihovi seniori ne natječu, a mladi naraštaj igraju svoje susrete u Vodicama. Svi sada jedva čekaju kada će na njihovo igralište izaći i seniori i mlade nade ovog kluba, a to bi moglo biti, nadaju se, uskoro.

image
NK CROACIA dobiva novi travnjak
Nk Croacia


HNK PRIMORAC - Kapetan Vedran Ješe: „Nedostaje nam igre“

- Skoro će i mjesec dana od kako nema treninga zbog koronavirusa. Kod kuće radim na održavanju kondicije prema uputama koje nam je dostavio trener Labrović. U međuvremenu se redovito čujem sa suigračima, i njima je „dosta“ ovog (ne)rada, no što se može, viša sila.

U svojoj dugogodišnjoj karijeri naučio sam na karantene, izostanke, povrede, ali ovo je posebna priča na koju dosad nisam naišao. Vjerujem da će brzo sve ovo završiti i da ćemo se vratiti u normalnu kolotečinu treninga i igre - kazao nam je kapetan Primorca, Vedran Ješe.

image
Vedran Ješe
Arhiva Cropix

 

25. travanj 2024 05:22