StoryEditorOCM
SportZAMRŠENA KUPOVINA

Hajduk želi Zadranina na vratima, ali Osijek pita 300.000 eura

Piše S.A.
28. kolovoza 2020. - 11:15

Krševan Santini (33), golman iz Zadra i brat centarfora Ivana jedna je od ideja, da ne kažemo baš i vruća želja Hajduka da mu popuni vratarsku križaljku.

Nije tajna, Hajduk želi prodati Josipa Posavca, ali zasad na tom planu nema novosti, međutim treba biti pripravan u svakom trenutku.

Marin Ljubić, prva pričuva i već etabliran na golu Hajduka kad god zatreba trenutačno je ozlijeđen i valja vidjeti kad može biti spreman, ali je planiran da ode negdje braniti gdje će skupljati minutažu.

Zanimljiv je Ivan Brkić iz Zrinjskoga, međutim kao da u Poljudu nisu svi unisoni da posegnu za Brkićem, u to ime postoje i razmišljanja, razgovori sa – Santinijem.

Međutim, Santinijev grop je zamršen, utoliko što mu Osijek priječi da prijeđe sve do ljeta 2021. godine u HNL, odnosno ako poželi u Hajduk (ili Rijeku), mora se platiti odšteta od 300.000 eura! Tako su se Osječani osigurali.

Kako će Krševan skršiti taj otpor prelasku u Hajduk?

Bio je broj 10 na golu Intera iz Zaprešića (neobičan broj za golmana, upamtili smo to), onda je prešao u Osijek. Iz Osijeka je otišao u Sloveniju, u Domžale, pa dalje u Poljsku u Jagielloniju, ali uz inzistiranje Osijeka da ako se vraća u HNL, odnosno Hajduk (ili Rijeku, ali Rijeka nas ne zanima, nije ni aktualna) mora platiti 300.000 eura, kad bi taj transfer radio do ljeta 2021.

Koliko se može saznati, Hajduk je u kontaktima s Osijekom, ali Osijek ne popušta.

Napokon, poziva se na to da mu je svojedobno Hajduk spriječio uzeti Marka Futacsa, tražeći odštetu za mađarskog napadača. Znate ono, možeš svuda besplatno, ali ne tu i tamo...

Na stranu povijest odnosa s Futacsom, povuci-potegni oko Santinija trebalo bi brzo riješiti, Zadranin bi jedva dočekao braniti u Hajduku kako je to radio njegov sugrađanin Danijel Subašić, ne da mu se opet u inozemstvo, radi obitelji.

Ima 33 godine? Ništa zato u toj dobi je tek Tonći Gabrić vratio se u Hajduk i počeo branit velike stvari. Pitanje je tek može li Hajduk s Osijekom „odrišiti” grop odštete?

Pojavljuju se kombinacije trokuta, da Santini ode u Goricu, a da Kristijan Kahlina iz Gorice dođe u Hajduk, ali i taj zahvat košta.

Dok Hajduk traga za golmanima u popuni križaljke, dotle Posavec brani.

18. travanj 2024 03:54