StoryEditorOCM
SportKUP NINA 2021

Domaća Aenona prva izborila prolaz među osam: Škara postigao četiri gola

Piše Robert ZORIĆ
23. srpnja 2021. - 08:36

Sa dvije pobjede iz isto toliko utakmica ekipa Aenone prva je osigurala plasman u daljnje natjecanje. Prolaz među osam izborili su uvjerljivom pobjedom protiv Visočana, ali tek što u drugom poluvremnu uspjeli nadoknaditi zaostatak od dva razlike. Mladići iz Visočana za ovu su utakmicu angažirali iskusnog Dragu Verunicu.

 

Aenona - Visočane  7:2 

AEONONA: Bruno Pedić, Kristijan Čvrljević (1), Roberto Viduka, Zvone Glavan (2), Ivan Škara (4, ag), Roko Jurac. Voditelj: Kristijan Čvrljević

VISOČANE: Nikola Vulić, Drago Verunica, Mateo Bukvić, Karlo Gobin (1), David Orlić, Stipe Relja, Antonio Šarić, Šime Bukvić. 

Krneza je poražena, ali nije nadigrana od bolje i raskošnije ekipe Kontrol biro. Doveli su Marka Kojića i iznenađujuće su bili ravnopravni. Čak su i prvi poveli, a onda su u finišu prvog djela primili dalekometne pogotke, gotovo "iz ničega". Njihove "meč-lopte" za drugo mjesto u skupini jesu utakmice protiv Žerave i Jadran Vrsi.

 

Kontrol biro - Krneza 3:1 

KONTROL BIRO: Jakov Pinčić, Jurica Zanki (1), Filip Anić, Stipe Čule (1), Vice Genda, Mario Pedišić, Luka Gavran (1). Voditelji: Josip Anić i Vice Sušić. 

KRNEZA: Dominik Brkljača, Petar Čolak, Ivan Babić, Marko Kojić, Toni Jelinić, Ivan Šoletić (1), Andro Matak, Frane Čolak, Josip Ivanov, Hrvoje Čolak. Voditelj: Krešimir Čolak.

 

Raspored za petak:

Seniori: Privlaka 2017 - Veterani NK Sabunjar (21 sat), Rtina - Zaton (22), Eliminatori - Cafe bar Ivanac (23). 

 

Turnir dječaka:

Pobjede Bokanjca i Zadra

U nastavku turnira za dječake do pobjeda su došli Bokanjac i Zadar. Bokanjac tek preokretom protiv Bibinja (2:1), što im je prva pobjeda, dok je Zadru već druga. I to s puno golova u mreži Sabunjara (12:0).

16. travanj 2024 12:58